Професія бухгалтера та аудитора в ТОП-5

8 October 2023, 13:58
«Ми намагаємося навчати дітей так, щоб вони
знайшли собі добру роботу, а повинні навчати так,
щоб вони були в змозі в майбутньому придумати
собі місце роботи»
Андреас Шляйхер
     Незважаючи на сигнали сирени та неспокійний час, в країні розпочався новий 2023-2024 навчальний рік для школярів та здобувачів закладів вищої освіти. А також розпочався період вибору професії учнів випускних класів. Відбулася профорієнтаційна зустріч викладачів кафедри обліку та оподаткування з випускниками та учнями 9 і 10 класів ліцею податкової та рекламної справи №21, м. Київ.

    Професор кафедри обліку та оподаткування Любов Гуцаленко вказала на тривалий період підготовки фахівців у НУБіП України, який сягає 125 років, про рейтингові показники закладу та міжнародні зв’язки, можливості міжнародного стажування та навчання за кордоном. Також було вказано на значний період підготовки фахівців з обліку (64 роки), якість підготовки та можливості розвитку і професійного зростання випускників в професії.

    Любов Василівна презентувала переваги освітньо-професійної програми «Облік і аудит» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» саме в НУБіП України, акцентуючи увагу існуючій навчально-науково-виробничій лабораторії «Інформаційні технології в бухгалтерському обліку», використовуваних в навчальному процесі спеціалізованих програмних продуктів, тісній співпраці з роботодавцями та працевлаштуванню випускників.

    Не оминула увагою також наукову роботу кафедри зі студентами та згадала про переможців Всеукраїнських конкурсів наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування», Міжнародних студентських олімпіад у сфері інформаційних технологій «IT - Universe» та Всеукраїнських предметних олімпіад.

     На зустрічі про професію аудитора розповів випускник кафедри обліку та оподаткування, а нині здобувач ступеню "Доктор філософії" освітньо-наукової програми «Облік і оподаткування», Владислав Альошин, який має досвід практичної роботи в Міжнародній аудиторській компанії.

     На завершення відбулась вікторина на знання бухгалтерської та аудиторської термінології, за результатами якої учні у винагороду отримали солодощі.
Дякуємо адміністрації ліцею №21 за організацію зустрічі. Бажаємо всім Перемоги та Миру!!!
 
Наталія КУЗИК,
гарант ОП «Облік і аудит»



 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook