Зустріч керівництва гуманітарно-педагогічного факультету із мешканцями гуртожитку

5 March 2015, 20:15

      Основна доктрина гуманітарно-педагогічного факультету – постійне і тісне спілкування зі своїми студентами. Тому, дбаючи не тільки про якість навчання, а й про виховну сторону, декан факультету Василь Дмитрович Шинкарук провів зустріч із студентами факультету, які проживають у гуртожитку №6. Увагу закцентовано на соціально-побутові умови в гуртожитку, адже від цього також залежить якість навчання. Розмова зі студентами вийшла дуже теплою і привітною. Василь Дмитрович запевнив студентів, що докладе всіх зусиль, аби поліпшити умови проживання. В свою чергу студенти подякували за турботу.

      Мова йшла і про якість ремонтних робіт у кімнатах. Варто зазначити, що студенти, переважно, зуміли створити у своїх помешканнях затишок. До речі, молодь факультету спростовує тезу про некомфортність проживання в гуртожитку, не дивлячись на його перенаселення.
      Василь Шинкарук також відзначив і гарну роботу старост 4-го і 5-го поверхів, які є студентами гуманітарно-педагогічного факультету. Ввірена їм робота щодо дотримання чистоти і порядку виконується повністю.

Андрій Блозва, заступник декана


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook