Яскраві кольори «Голосіївської палітри» сяють без канікул і вихідних!

September 13, 2023

   Художня студія «Голосіївська палітра» та гурток «Декоративна флористика» об’єднують справжніх творчих особистостей, які не лише під час навчання, а й у канікули чи вихідні із задоволенням малюють  та створюють красу власноруч.  І що особливо важливо – не припиняють спілкуватися: якщо не виходить очно, то  сучасні технології підтримують зв’язок.  

   З початком осіннього семестру студійці приступили до роботи, бо ж за час літніх канікул спілкувалися лише у Телеграмі, хоча й там ділилися роботами, обговорювали ескізи, які рекомендували до участі у всеукраїнських та міжнародних конкурсах образотворчого мистецтва.

      Справжнім подарунком під час канікул стало надходження дипломів від організаторів Відкритого патріотичного конкурсу «Народ-герой героїв появляє». Студійці взяли участь у різних творчих номінаціях. Відзнаки за участь отримали – у номінації «живопис» - Любов Тхорик (агробіологічний ф-т), «декоративно-прикладне мистецтво та художні ремесла» - Ольга Костючек (ф-т захисту рослин, біотехнологій та екології).

      Дипломами ІІ ступеня в номінації «літературна творчість» нагороджені студентки  Деоба Олександра (ф-т ветеринарної медицини) та Вікторія Єсіп (ф-т інформаційних технологій), яка свій твір проілюструвала власними графічними роботами.

     І вже вкотре переможний диплом І ступеня отримав Дикало В’ячеслав (ф-т тваринництва та водних біоресурсів). 

Вітаємо наших учасників та переможців і бажаємо нових творчих здобутків!

    Приємно, що вже зараз до колективів долучилося нове поповнення – і незалежно від досвіду і року навчання, усі  творчо і натхненно працюють разом. Ось так практикували монотипію та створювали композиції на кензанах сестрички Соломія і Софія Волощук (ф-т тваринництва та водних біоресурсів), Мар’яна Долішняк та Ельміра Мухіпова (ф-т ветеринарної медицини), Маргарита Круглік (ф-т інформаційних технологій),    Тая Валяєва, Вікторія Піскова та Анна Ігнатенко (гуманітарно-педагогічний ф-т).
 

         Відвідання музеїв та художніх виставок також входить до програми роботи художньої студії. Цього навчального року сезон ознайомлення з творчістю сучасних українських митців найпершими розпочали студентки Маргарита Круглік, Вікторія Єсіп, Ірина Цимбалюк (ф-т інформаційних технологій) та Єлизавета Чудак  (агробіологічний ф-т).

      Важливо також, що наше творче студентство патріотично налаштоване – підтримали ініціативу активної учасниці художньої студії голови студентської організації агробіологічного факультету Любові Тхорик організувати благодійну виставку творчих робіт, щоб зібрати кошти для підрозділу ЗСУ, у якому служать студенти НУБІП України. Ми вже створюємо роботи і запрошуємо усіх творчих особистостей долучитися і зробити ще один внесок до наближення ПЕРЕМОГИ.
 
Керівниця художньої студії «Голосіївська палітра»
 доцентка кафедри культурології Ярина Пузиренко
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook