Переможниця «Олімпіади геніїв» У США Дарія Назаренко – майбутня студентка спеціальності « Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

July 27, 2023

    Дарія Назаренко - випускниця Конотопського ліцею  №3,  переможниця найбільшого конкурсу проєктів екологічного спрямування у світі для школярів 8–11 класів GENIUS Olympiad 2023, який щорічно проводиться в США - планує стати студенткою НУБіП України.   З цією юною непересічною особистістю поспілкувалася доцентка кафедри культурології Ярина Пузиренко. Дарія поділилася з нами, чому обрала саме наш університет.

     - Ще навчаючись у старших класах, я обрала для себе не тільки майбутній фах, а й Національний університет біоресурсів і природокористування України для навчання. Спочатку зацікавлення виникло після участі  у Днях відкритих дверей онлайн, а остаточно підтвердила свій  вибір після особистого відвідання НУБіП України разом з родиною, - каже Дарія і продовжує:

     - Враження від відвідин залишилися неймовірними.  Після виступу ректора С.М. Ніколаєнка, відвідування авдиторій та лабораторій, особистого спілкування із викладачами хочу відзначити високий рівень освіти та професіоналізму викладачів НУБІП. Приємно, що інформація подавалася неординарно, тому разом із іншими абітурієнтами з великою цікавістю взяла участь у квесті гуманітарно-педагогічного факультету. І звісно, найбільше я цікавилася спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації  та регіональні студії». У мене та моєї мами залишилися найкращі враження від спілкування із завідувачкою кафедри філософії та міжнародної комунікації  Валентиною Павлівною Культенко, викладачами кафедри міжнародних відносин і суспільних наук. Для нас була важливою інформація, що студенти мають змогу спілкуватися з діючими дипломатам, брати участь у міжнародних обмінах та отримати подвійний диплом.

     Хочу також зазначити, що мама  і тато  схвалили мій вибір. Крім   наведених вище аргументів, цьому сприяла розмова з деканом гуманітарно-педагогічного факультету Інною Миколаївною Савицькою – вони відчули, що віддають дочку у надійні руки, бо ж і в гуртожитках порядок, і дозвілля студентів організоване на найвищому рівні, а ще можна реалізувати себе і в спорті (я, до речі, активно займаюся волейболом, а в НУБІПі чудова волейбольна команда).

      Крім того, дуже важливо, що у мене буде можливість розвивати свої творчі здібності на кафедрі культурології, де є багато різних колективів. І хоча в школі я любила бальні танці, та восени ще, може, приєднаюся і до іншого колективу.

     - Спасибі Даріє, за розмову, до  зустрічі у вересні!

Ярина Пузиренко, доцентка кафедри культурології

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook