Сирова Каріна, випускниця НУБіП України обирає освітню програму «Соціально-психологічна реабілітація», бо тут найкращі викладачі

July 21, 2023
- Чому Ви обрали освітню програму «Соціально-психологічна реабілітація» в  НУБіП України?
Привіт, мене звати Сирова Каріна, я родом з маленького та мальовничого села на Луганщині. Навчалася у НУБіП України за спеціальністю «Соціальна робота». Маю бажання продовжувати навчання за магістерською освітньою програмою «Соціально-психологічна реабілітація». Вступаючи на бакалавра та обираючи спеціальність «Соціальна робота», скажу відверто, у мене були сумніви: чи вдасться мені опанувати дану професію та стати професіоналом даної справи? Зараз же я переконана, що на вірному шляху. Адже НУБіП України – це університет можливостей та розвитку! Кафедра соціальної роботи – це найкращі викладачі та співробітники, цілодобова підтримка, практичні знання та родинна атмосфера! 
 
- Розкажіть про ваші очікування.
Соціально-психологічна реабілітація – це професія, яку зараз потребує кожен громадянин нашої країни та рука допомоги, яка наповнена емпатією, знаннями, турботою та силою! Саме тому я впевнено обираю для себе шлях найкращих, відважних та непереможних!
 
- Що цікавого було під час навчання в цьому університеті?
Дуже сподобались викладачі з їхніми цікавими заняття, величезним багажем практичного матеріалу. На базі кафедри є кімната для релаксу, де також проходили практичні заняття та тренінги.
В університеті є програма подвійних дипломів, тому по закінченні я отримала два дипломи: НУБіП України та Поморської Академії, яка знаходиться в Слупську. Отримала дуже класний досвід та з захопленням думаю про студентське життя.
- Дякую Вам Каріно, за цікаве спілкування та бажаю здійснення ваших мрій та мирного неба!
 
 

Розмову провела Каріна ФЕДЧЕНКО,

старший викладач кафедри соціальної роботи та реабілітації
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook