Андрій Любчич: обираю Агроінженерію НУБіП України!

12 July 2023, 21:27
м. Київ НУБіП України

 

   Андрій Любчич абітурієнт 2023 року вступу бакалаврату механіко-технологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України освітньо-професійної програми «Агроінженерія» першого рівня вищої освіти за спеціальністю 208 «Агроінженерія» галузі знань 20 «Аграрні науки і продовольство»

 

·         Чому Ви обрали саме Агроінженерію?

Вибір Агроінженерії – правильної спеціальності для отримання вищої освіти – важливе рішення, яке для мене сформує кар’єру й особисту самореалізацію, як людини і громадянина. Механіко-технологічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України, відомий вітчизняному загалу як авторитетний осередок освіти, тож коли в коледжі була профорієнтаційна зустріч, на якій запропонували майбутнім студентам інноваційну освітньо-професійну програму бакалаврату, що відповідає вимогам ринку праці, без вагань здійснив свій вибір. І нині маю важливу мету: набути знань, вмінь і навичок в обраній агроінженерії, яка відповідає моїм інтересам, цілям і набутим здібностям. Звичайно, кожен може керуватись власними суб’єктивними вподобаннями, однак варто прислухатись до авторитетних думок і порад науково-педагогічних працівників.

 

·         Чи мали Ви практичний досвід роботи з Агроінженерії?

Так, під час навчання в Таращанському технічному та економіко-правовому фаховому коледжі теоретичні знання належним чином підсилені практичним досвідом. Однак, розмірковуючи про подальше, все таки обрав навчання за спеціальністю Агроінженерія, так як оцінив, що все таки не достатньо досвіду, так й мені до душі більш поглиблене розуміння: робота з механізмами й агрегатами, складними сільськогосподарськими машинами й комбайнами, пізнання агроінженерних технологій виробництва сільськогосподарської продукції. Політ фантазії під час створення нових зразків агроінженерних засобів, провадити активний інженерний менеджмент. Бачить себе сміливим інженером у власному агропідприємстві. У будь-якому випадку – вибір був за мною!

 

·         Звідки дізнались про НУБіП України?

НУБіП України?! А хто про нього не знає? Гортаючи дописи інтернет сайту зрозумів. Щоб досягти успіху в агроінженерії, важливо оцінити свої здібності до її предметної частини. Розглянути свої сильні та слабкі сторони та визначитись, як досягнути успіху. Оцінити, чи володію аналітичним інженерним мисленням, чи маю творчі здібності та дизайнерські навички або ж лідерські якості.

 

·         Яких результатів очікуєте після вступу до НУБіП України?

Здобуваючи агроінженерний фах в бакалавратурі механіко-технологічного факультету НУБіП України, розраховую на прагматичне уявлення про кар’єрні можливості, доступні за обраною спеціальністю. Тому провів ретельний огляд, щоб вивчити потенційні перспективи працевлаштування у роботодавців механіко-технологічного факультету та майбутній попит на професіоналів у агроінженерній галузі. Говорив з випускниками, які вже працюють в обраній мною агроінженерії, щоб отримати уявлення про кар’єрні шляхи та можливості зростання. Зрозумів, що НУБіП України надає цікаві можливості для нетворкінгу, і дозволить мені, ще будучи студентом спілкуватися з лідерами агроінженерної галузі й отримувати додатково практичні знання про кар’єрні траєкторії.

 

·         Які плани на майбутнє?

— Майбутнє – стати агроінженером. Перемога над росією. Мирне Небо! Моє майбутнє Україна!

 

 

Бажаємо Андрію Віталійовичу
успіхів та долучитись до агроінженерної спільноти
студентів механіко-технологічного факультету!

 

Розмову вів Іван РОГОВСЬКИЙ,
завідувач кафедри технічного сервісу
та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook