НАЙВИГІДНІША ІНВЕСТИЦІЯ У СВОЄ МАЙБУТНЄ – ПОВ’ЯЗАТИ ДОЛЮ З ПРОФЕСІЄЮ ТЕХНОЛОГА З ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА

July 13, 2023
-         Добрий день, шановний абітурієнте! Представтесь, будь ласка.
 
Вітаю! Я, Гуляєв Станіслав Максимович, проживаю у м. Нова Одеса Миколаївської області.
 
 
Останню сторінку 2022-2023 навчального року в стінах Новоодеського ліцею №4 Новоодеської міської ради мною перегорнуто.
 
 
Проте, я не ставлю на цьому крапку, як у романах про Гаррі Поттера. А, навпаки, починаю крок у доросле життя, і я пишу свою версію щасливого життя – власноруч. А тому, твердо переконаний у тому, що мудрим вибором і найвигіднішою інвестицією у своє майбутнє є навчання за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України, оскільки забезпечення людства їжею є важливим і стратегічним напрямком продовольчої безпеки України. А в умовах воєнного стану продукти харчування для України важливі не менше далекобійної зброї.
-         Станіславе, розкажіть, будь ласка, звідки Ви дізналися інформацію про НУБіП України?
 
Інформацію про НУБіП України, я дізнався від викладачів факультету тваринництва та водних біоресурсів. Потім після доленосної зустрічі з ними, я став підписником у соціальних мережах на сторінках кафедр, факультету і університету та ретельно вивчав й аналізував інформацію, котра викладалася у вигляді дописів впродовж цього навчального року. Багато інформації, яка мені була необхідною я дізнавався із сайту НУБіП України, а також на мій вибір вплинули колишні учні нашого ліцею, які вже є студентами факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України. Зрештою, дані етапи сформували ключове рішення стосовно мого вступу і очевидний вибір закладу вищої освіти – НУБіП України. Ще додам, про отримане приємне враження, коли студенти факультету одягають на лабораторних заняттях білі халати, а це однозначно їх вирізняє серед іншої ком’юніті, є атрибутом науковця, певною мірою надає поважності. А з точки зору колориметрії, білий колір здатний налаштувати людину на позитивний лад, вселити впевненість та абсолютну довіру. А тому з нетерпінням чекаю на той момент, коли одягну білого халату у навчальних лабораторіях факультету і навчатимуся у найкращих!
 
-         Станіславе, дякуємо Вам за вибір НУБіП України, факультету тваринництва та водних біоресурсів, за Вашу уважність та допитливість! Дозвольте запитати: як Ви зрозуміли, що обрана спеціальність є Вашою?
 
Для мене ТВППТ – це вміння бачити «bigpicture», концентруватися на деталях, відслідковувати патерни, будувати причинно-наслідкові зв’язки. І я для себе зрозумів, коли тобі подобається все це, то, ймовірно, дана спеціальність – для тебе, а ти – для неї! Не менш важливим чинником є зацікавленість. Якщо тобі цікаво, то і вивчення буде приносити задоволення, а це головне!
-         Станіславе, які Ваші очікування у майбутньому студентському житті?
 
Навчаючись в університеті, хотів би брати активну участь у студентському житті та різноманітних спортивних, наукових й дослідницьких заходах. Для мене це також перший подих свободи і самостійності, напевно, хвилювання перед контрольними заходами, безмежна радість після закінчення сесії. Очікування п’ятниці, адже вдома на тебе вже чекають твої батьки, рідні і старі друзі.
 
 
-         І останнє, традиційне запитання: «Ваша мрія?»
 
Всі ми без виключення маємо свої мрії. Кожна мрія посилається людині разом із засобами для її втілення в життя. Отже, справа тільки в тому, щоб відшукати ці таємничі засоби втілення своєї мрії. Мрія надає нам бажання жити та творити. Але мрія – це тільки напрямок, в якому треба рухатися, долаючи не легкий шлях. Моя мрія – беззаперечна перемога України над країною-агресоркою, а наша нова «Мрія» підніметься у небо вільної, мирної України для кожного українця і україночки, я в це вірю!.
 
Дякуємо Вам, Станіславе, за відверту розмову, Ваш вибір – НУБіП України! Чекаємо Вас у стінах провідного факультету тваринництва та водних біоресурсів славетного НУБіП України. З вірою у Перемогу і ЗСУ!!!
 
 
 
Розмову провів Вадим Лихач,

завідувач кафедри технологій

у птахівництві,

свинарстві та вівчарстві 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook