Здобувачка освіти ОПП «Професійна освіта» стала головою сенату студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету НУБІП!

May 20, 2023

У Національному університеті біоресурсів і природокористування України діє студентське самоврядування, яке є невід’ємною частиною громадського самоврядування Університету.

    

1 травня 2023 року відбулися вибори Голови сенату студентської організації Університету та гуманітарно-педагогічного факультету, у якому здобувачі освіти усіх спеціальностей взяли активну участь. Адже дуже важливим є, хто очолить студентський сенат ГПФ і хто саме буде представляти інтереси студентства.

За результатами голосування з нового навчального року Головою сенату студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету було обрано Аліну Майбороду, студентку 3 курсу ОПП Професійна освіта.

Аліна оприлюднила цілі та плани на наступний навчальний рік: «Розширення рамок організаційної роботи, підвищення якості проведення творчих, інтелектуальних, розважальних заходів; реформування складу ССО ГПФ та оптимізація роботи команди; знаходження шляхів залучення студентів до благодійної та волонтерської діяльності, до наукових та спортивних заходів; покращення змісту інформаційних платформ та популяризація інформації в соціальних мережах; проведення профорієнтаційних заходів за участі студентського колективу для учнів шкіл».

Колектив кафедри педагогіки та студентство щиро вітають Аліну Майбороду із визнанням на високому рівні і сподівається на плідну творчу співпрацю та нові звершення!

 

педагогічний та студентський колективи кафедри педагогіки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook