Участь у китайсько-центрально-східноєвропейському акселераторському проекті "Accelerator Program for Agricultural Start-ups from China and the CEE countries"

April 3, 2023
1 квітня 2023 року завідувач кафедри економічної кібернетики Дмитро Желіцин взяв участь у "Accelerator Program for Agricultural Start-ups from China and the CEE countries", яка проходила в Технопарку в Софії (Болгарія). У рамках останнього дня програми, було обговорено 20 проєктів стартапів, які представили свої інноваційні рішення в галузі сільського господарства перед журі, інвесторами, представниками академічного світу, бізнесу, експертами, ЗМІ та дипломатами з країн Центральної та Східної Європи та Китаю.
 
A couple of men standing next to a signDescription automatically generated with low confidence
 
Участь у цьому акселераторському проекті сприятиме співпраці між країнами в галузі сільського господарства та інформаційних технологій, а також допоможе підвищити продуктивність та рентабельність галузі сільського господарства. У змаганнях було визначено три найкращі проєкти, які отримали фінансову підтримку.
 
A picture containing text, wall, indoorDescription automatically generated
 
Стартапи, які були представлені, зосереджені на інноваційних рішеннях в галузі впровадження ІТ у сільському господарстві та доставленні їжі, ІТ як основи функціонування циклічної економіки, нові технології у сфері бджолярства та внесення добрив/пестицидів. Під час участі у програмі було започатковано нові зв'язки з представниками академічної спільноти та бізнесу з Греції, Болгарії та інших країн східної Європи.
 
Дмитро Жерліцин,
завідувач кафедри економічної кібернетики,

д.е.н., професор  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook