Вперше на кафедрі фізичного виховання проведено І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» 2022-2023 навчального року

3 April 2023, 16:22
31 березня 2023 року на кафедрі фізичного виховання був проведений І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» 2022-2023 навчального року.  Участь у ній взяли 20 студентів 2-3 курсів спеціальності «Фізична культура і спорт» гуманітарно-педагогічного факультету.
  Конкурс проводився в очно-дистанційному форматі з метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи у спорті, оволодіння ними інноваційними технологіями в подальшій роботі за фахом.
  Захід відкрив голова жюрі доктор філософії в. о. доцента кафедри фізичного виховання Віталій МИРОШНІЧЕНКО. Він наголосив учасникам про вимоги до наукових робіт та пояснив критерії оцінювання.
  Далі конкурсантів привітав завідувач кафедри фізичного виховання Микола КОСТЕНКО, який закцентував увагу на значенні науково-дослідної роботи і побажав конкурсантам успіху.
  
  Гарант освітньої програми «Фізична культура і спорт» доцент кафедри фізичного виховання Сава БРИНЗАК наголосив на важливості наукової роботи в тренерській діяльності, більш детально зупинився на професійних якостях і особливості роботи тренера.
  Учасники показали якісно продуктивну роботу та максимально відповідально поставилися до свого виступу.
  У запеклій боротьбі за призові місця відповідно до результатів було визначено переможців. Переможцем став студент 2-го курсу Андрій АВРАМЕНКО (науковий керівник доктор філософії в.о. доцента кафедри фізичного виховання Віталій МИРОШНІЧЕНКО), друге місце посів студент 3-го курсу Владислав БЕРЕСТЯНИЙ (науковий керівник – кандидат наук з фізичного виховання доцент кафедри фізичного виховання Сава БРИНЗАК). Третє місце посіла студентка 3-го курсу Євгенія КЕДИЧ (науковий керівник старший викладач кафедри фізичного виховання Олена ОТРОШКО).
 
  Рішенням оргкомітету призери представлятимуть НУБіП України у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 017 «Фізична культура і спорт». Вітаємо переможців та учасників. Бажаємо їм успіхів, творчого натхнення та нових наукових здобутків.
 
Віталій Мирошніченко,

в. о. доцента кафедри фізичного виховання

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook