Кафедра англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей: результати проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Англійська мова"

March 20, 2023

   Іноді думають, що стати експертом в англійській – доля обраних. Це не так! Неодноразово ми були свідками того, як студенти проходили шлях від Starter до Advanced, стаючи мовними зірками. Це під силу всім! Тільки комусь на мовний прогрес потрібно більше часу, а комусь – менше.
   Серед іноземних мов англійська стоїть на першому місці, і вже давно вийшла на міжнародний рівень. Сьогодні повсюди використовується англійська мова – бізнес, подорожі, наука, навчання, інтернет, фільми, тощо. Англійська об'єднує людей та допомагає отримувати знання з великих джерел інформації.
   На виконання наказу ректора від 16.02.2023 № 108 «Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2022/2023 н. р. в НУБіП України» викладачі кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей провели олімпіаду серед студентів усіх факультетів з англійської мови в змішаному форматі. Головна мета проведення олімпіади з англійської мови – підвищення мотивації до вивчення і зацікавлення студентів навчальним предметом.

 

   152 студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, ННІ лісового і садово-паркового господарства, агробіологічного факультету, факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, факультету землевпорядкування, гуманітарно-педагогічного факультету, факультету конструювання та дизайну, механіко-технологічного факультету завдяки своїй наполегливості продемонстрували високий рівень володіння англійською мовою та отримали результати:
   I місцеГусарук Катерина, студентка факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», керівник – проф. Цимбал С.В.
   II місцеАрсірій Назар, студент агробіологічного факультету, спеціальності 201 «Агрономія», керівник – ст. викладч Поліщук А.В.
   III місце розділили: Породько Анна, студентка механіко-технологічного факультету, спеціальності 275 «Транспортні технології», керівник – доц. Яременко Н.В. та Горобець Денис, студент гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальності 017 «Фізична культура і спорт», керівник – ас. Вознюк Т.М.
   Отримані знання та набуті навички спілкування англійською мовою допоможуть студентам у подальшому навчанні, науковій роботі, практичній діяльності, особистому житті.
   Тож, шановні студенти, вивчайте іноземні мови!!! Знання іноземних мов розширює наші горизонти, наші можливості !!!

Голова комісії – проф. Цимбал С.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook