Кафедра іноземної філології і перекладу: відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з французької мови

March 15, 2023
Науково-педагогічні працівники кафедри іноземної філології і перекладу та студенти, які вивчають французьку мову, продовжують брати активну участь у культурних і освітніх заходах «Французької весни в Україні», цього разу визначивши найдостойніших поціновувачів французької мови на першому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади.
  НУБіП України і, зокрема, гуманітарно-педагогічний факультет, докладає значних зусиль до якісної іншомовної підготовки студентів. Знання двох мов – це наразі вже вимога часу для майбутніх фахівців, які будуть відбудовувати нашу державу і представляти її інтереси на міжнародному рівні.
 
  Усі учасники олімпіади, які захоплюються французькою мовою і культурою, продемонстрували наполегливість і вмотивованість у досягненні результатів і презентації власного рівня володіння мовою. Вони пройшли тести і представили письмово есе на такі актуальні теми, як мир, сімейні цінності, проблеми освіти, побудова майбутніх проєктів, мереж нетворкінгу тощо.
 

  Вітаємо переможців олімпіади: Владислава Орехівського (МВ-20002б), Дениса Чиркіна (МВ-20001б) та Ксенію Євтушенко (МВ-19001б)!

 
 
Наталія Рудницька,
старший викладач кафедри іноземної філології і перекладу
Валентина Стрілець,
доцент кафедри іноземної філології і перекладу
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook