Студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження підтвердили готовність до навчання у змішаному форматі

March 4, 2023

    В Навчально-науковому інституті енергетики, автоматики і енергозбереження відбулося розширене засідання старостату, в якому взяли участь старости, заступники старост, члени студентського самоврдування та наставники академічних груп та адміністрація гуртожитку № 7.
    На онлайн зібрання загалом було приєнано понад сімдесят осіб.
    Порядок денний передбачав розгляд низки важливих питань:

  1. Про підготовку та початок змішаного формату навчання студентів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження з 06.03.2023 року.
  2. Про стан ліквідації академічних заборгованостей студентів за зимову сесію 2022 року.
  3. Про готовність гуртожитку №7 та порядок заселення студентів під час змішаної форми навчання.
  4. Про порядок переведення на навчання за державним замовленням окремих категорій студентів.

    Заступник директора Віталій Савченко ознайомив всіх присутніх із графіком освітнього процесу у весняному семестрі 2022 - 2023 р. У розрізі змішаного формату навчання із 06 березня 2023 року він продемонстрував оновлений розклад занять, який, як завжди, буде опублікований на офіційній сторінці інституту.

 

    Методист дирекції інституту Інна Огієвська звернула увагу наставників на список студентів, у яких залишились заборогованості з певних дисциплін. До участі у старостаті були запрошені і «боржники». З їх пояснень, проблемою залишається стабільність інтернет зв’язку та відстуність комп’ютерної техніки. Вирішили взяти на контроль ліквідацію академічних заборгованостей у впродовж перших двох тижнів очного навчання.

    Про готовність гуртожитку № 7 до початку очного навчання та поселення студентів поінформувала заступник директора Лілія Мартинюк. Вона повідомила, що у понеділок 27.02.2023 року у гуртожитку відбулося засідання студентської ради гуртожитку, на якому були присутні вихователь гуртожитку, заступник коменданта Богдана Голоюх, голова студентської ради Роман Марченко та студентський актив. Розглядались питання дотримання правил проживання, готовність гуртожитку до прийняття студентів, зокрема облаштування приміщень загального користування та укриття. Всі студенти будуть поселені у вже закріплені за ними згідно наказу кімнати.
    Для наставників був оприлюденений графік чергуваньу гуртожтку у березні.

    Учасникам наради одержали додатковий інстурктаж щодо дотримання алгоритму дій під час повітряної тривоги, правил поведінки в умовах воєнного стану та протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу.

Лілія Мартинюк,
заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook