Вибір професії – крок до успішного життєвого шляху

February 28, 2023

     Таким є лейтмотив профорієнтаційної роботи, яку щороку активно проводять викладачі кафедри культурології. Хоча кафедра не є випусковою, проте залучити до навчання активну креативну молодь - справа необхідна і відповідальна, адже країні потрібні саме такі фахівці, а в нашому університеті, окрім спеціальності, можна розвинути свої творчі здібності.

          Із такою місією викладачі кафедри культурології Вячеслав Борзенков та Наталія Тітенко відвідали Калинівський опорний заклад загальної середньої освіти Броварського району і зустрілися з цьогорічними випускниками.

          Звісно, більшість учнів уже замислювалися над вибором професії, проходили профорієнтаційні тести, проте інформація про Національний університет біоресурсів і природокористування України, його навчально-матеріальну базу, широкий вибір факультетів і спеціальностей, позиції у всеукраїнських і міжнародних рейтингах, відгуки тих, хто зараз навчається у виші, зацікавила присутніх. Навіть сигнал повітряної тривоги, який прозвучав під час виступу Наталії Миколаївни, не зміг перервати бесіду: учні, вчителі і гості спустилися у сховище, яке тут обладнане усім необхідним, і продовжили її.

          «Сподіваємось, ми трішки допомогли вам у виборі професії і стилю життя, у яких ви зможете відчути впевненість у завтрашньому дні, бути корисними суспільству,  жити так, щоб з вас брали приклад оточуючі», - завершив презентацію НУБіП Вячеслав Олександрович.    

Ірина Майданюк, завідувач кафедри культурології

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook