Викладачі кафедри фізичного виховання відвідали Боярський академічний ліцей «Гармонія»

February 20, 2023

 

18 лютого викладачі кафедри фізичного виховання відвідали Боярський академічний ліцей «Гармонія».
  Цей ліцей є закладом повної загальної середньої освіти ІІІ ступеня, який має в своїй структурі початкову школу - заклад освіти I ступеня та гімназію. Ліцей «Гармонія» працює в контексті реалізації Програми впровадження ДФОПН («мультипрофільне навчання»). У Концепції профільного навчання в старшій школі вказано, що «профільне навчання є одним із ключових напрямів модернізації та удосконалення системи освіти нашої держави й передбачає реальне й планомірне оновлення школи старшого ступеня і має найбільшою мірою враховувати інтереси, нахили і здібності, можливості кожного учня, у тому числі з особливими освітніми потребами, у контексті соціального та професійного самовизначення і відповідності вимогам сучасного ринку праці. Такий підхід до організації освіти старшокласників не лише найповніше реалізує принцип особистісно орієнтованого навчання, а й дає змогу створити найоптимальніші умови для їхнього професійного самовизначення та подальшої самореалізації». У рамках цієї програми було створено спортивний клас, де діти поглиблено вивчають різні види спорту зокрема баскетбол.
  Ранок 18 лютого видався не дуже спокійним, під час спілкування з класним керівником Тетяною ЧЕРНОГРИЦЬКОЮ пролунав сигнал повітряної тривоги, що змусило наших викладачів спуститися у бомбосховище і проводити зустріч з майбутніми абітурієнтами там.
 
  Ліцеїсти дізналися про НУБіП України, спеціальності яких навчають у нашому університеті, програми подвійних дипломів і стажування, переваги навчання і проживання, потужний професорсько-викладацький склад.
  Після відміни сигналу повітряної тривоги, учні що зацікавилися деталями навчання пройшли до методичного кабінету, щоб більш детально дізнатися про спеціальність «Фізична культура і спорт», навчальні плани, матеріальну базу і умови вступу.
 
  По закінченню зустрічі учням було запропоновано буклети та інформаційні брошури про університет, надані контактні телефони викладачів і запрошено приєднатися до онлайн-зустрічі на День відкритих дверей НУБіП України.
 
Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook