Студентська молодь – це велика рушійна сила!

February 12, 2023

   9 лютого 2023 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулася зустріч керівництва зі студентським активом. На зустрічі піднімалися актуальні питання щодо організації творчої діяльності студентської молоді у сьогоднішніх кризових умовах, розвитку їх духовності, культури та патріотизму, соціально-побутові проблеми переміщених осіб, організації навчальної роботи.

   Загальні проблемні питання на зустрічі охарактеризувала в.о. голови студентської організації факультету Вікторія Бізюка. Різні аспекти за відповідними напрямами роботи були висвітлені головами наукового відділу, спортивного, культурно-масового, соціального, медійного та тік-ток відділу.
   До активної роботи зі студентами долучилися заступники декана Наталія Шевченко, Світлана Харченко, Богдан Назаров та Ігор Буцик. На основі спільної продуктивної роботи було визначено шляхи активної співпраці деканату та випускових кафедр у допомозі студентам в організації творчої їх діяльності у сьогоднішніх кризових умовах та в умовах дистанційного навчання.

 

Наталія Шевченко та Ігор Буцик,
заступники декана гуманітарно-педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook