Питаннях організації освітнього процесу в другому семестрі 2022-2023 н.р. розглянули на засіданні кафедри

February 3, 2023

3 лютого у змішаному форматі відбулося засідання кафедри овочівництва і закритого ґрунту. Розпочав засідання завідувач кафедри Іван Федосій, який акцентував увагу на питаннях організації освітнього процесу в другому семестрі 2022-2023 н.р. початок якого стартує 6 лютого в дистанційному режимі за розкладом знаменника. До присутніх було доведено розклад занять, а також наголошено на необхідності перевірки змін основного розкладу в найближчі тижні кожним НПП, а також розкладу викладання вибіркових дисциплін. Іван Олексійович  наголосив на вчасності проведення занять, а також алгоритмі дій в разі надзвичайних ситуацій.

Секретар кафедри Ірина Бобось зазначила, що до 20 лютого необхідно провести підготовчі роботи щодо початку очного навчання, зокрема: матеріально-технічного забезпечення, функціонування та оновлення електронних навчальних курсів, наявність відеоматеріалів лекційних та практичних занять. Навчальна практика в 2 семестрі планується в очному форматі. Результати практичних занять після їхнього проведення повинні бути висвітлені на офіційних веб-сторінках кафедри і факультету. Також Ірина Макарівна довела до відома присутніх інформацію щодо відкритих лекцій.

Відповідальний за профорієнтаційну роботу доцент Олександр Цизь доповів про  залучення майбутніх абітурієнтів до участі в предметній олімпіаді, реєстрації на підготовчі курси, а також налагодження співпраці зі школами та коледжами.

На засіданні було розглянуто й ряд інших важливих питань життєдіяльності кафедри

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва

 і закритого грунту 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook