Селекціонери вітають всіх з Днем працівника сільського господарства

November 18, 2022
Вклоняюсь низько праці хлібороба,
За урожай, за хліб отой святий,
Що він ростить і робить першу спробу,
Щоб хліб сіяв - неначе золотий.
 

Щиро вітаємо працівників сільського господарства!!!

Хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту нашого краю. Нехай природні умови завжди будуть на вашій стороні! А всі шкідники і хвороби обходять стороною! Щиро зичимо вам миру, родинного затишку, щастя, благополуччя і доброго здоров’я!

В день професійного свята бажаємо всім прихильної долі, вагомих прибутків, миру, невичерпної енергії, професійної удачі!   

 

   Свято День працівників сільського господарства в Україні або День аграрія відзначається в третю неділю листопада. Засновано в 1993 році. Тобто це 30-й День аграрія в незалежній Україні. Цей рік був не легким для всіх аграріїв: чорноземи - заміновані; хліби - горіли; склади - знищували, грабували; порти - заблокували...

   Але ми не здалися. Урожай зібрали. Осіння посівна відбулася. Не так як ми звикли, але ми долаємо всі труднощі, шукаємо нові шляхи вирішення складних питань. Без світла, але з незламною вірою і неймовірною силою українського духу.

   "Що посієш те й пожнеш" говорить народна мудрість. В цьому році колектив кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського та студенти-селекціонери вітають всіх з Днем працівника сільського господарства прямо з робочих місць, з полів, з 5-ти хвилинок на каву.

Все буде Україна!

Колектив кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
Студенти-селекціонери кафедри
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook