Вчена рада факультету тваринництва та водних біоресурсів

October 19, 2022

      19 жовтня 2022 р. за головуванням Руслана Кононенка відбулося засідання вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів.

      Відкриваючи засідання, Руслан Кононенко поцікавився станом здоров’я членів ради і зауважив, що незважаючи на складні умови військового стану в країні та карантин, факультет має продовжувати ефективно працювати і знаходити сучасні підходи до вирішення поставлених завдань. Потому Він проінформував членів ради стосовно подій які відбулись в університеті останнім часом.

     Далі були розглянуті питання порядку денного. Перше питання: звіт про виконану роботу за 2021‒2022 навчальний рік та план профорієнтаційної роботи кафедр факультету тваринництва та водних біоресурсів на 2022‒2023 навчальний рік доповіли завідувачі кафедр професори Вадим Лихач, Микола Сахацький, Сергій Рубан, Анатолій Угнівенко, Микола Повозніков, Віталій Бех, та доцент Наталія Рудик-Леуська. На завершення даного питання завідувач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім.. П.Д. Пшеничного, доктор с.-г. наук, професор Михайло Сичов представив бачення колективу кафедри у проведенні профорієнтаційних заходів, що викликало жваве обговорення та схвалення.

     Наступним запитанням порядку денного було розгляд плану та перспектив розвитку кафедри конярства і бджільництва в руслі виконання програми ‟Голосіївська ініціатива – 2025” доповідав її завідувач Микола Повозніков.

   Далі були розглянуті питання порядку денного, а саме: про план роботи Ради молодих вчених факультету тваринництва та водних біоресурсів доповідала голова ради Наталія Грищенко, а про план роботи Ради аспірантів факультету тваринництва та водних біоресурсів доповів голова Ради аспірантів Богдан Коваленко.

     Потім згідно порядку денного, заслухали наукову доповідь професора кафедри біології тварин, доктора с.-г. наук Романа Кулібаби на тему “Сучасні тенденції у генетиці тварин: завдання та перспективи”, яка викликала зацікавленість та жваве обговорення серед членів вченої ради.

      Потому вченою радою були рекомендовані до друку навчально-методичні матеріали, підготовлені науково-педагогічними працівниками факультету.

     За усіма пунктами порядку денного проведено обговорення та шляхом відкритого голосуванням членами вченої ради прийняті відповідні рішення.

    Підводячи підсумки вченої ради декан факультету наголосив, на обов’язковому і неухильному дотриманні правил повітряних тривог, для збереження здоров’я та життя співробітників і студентів факультету.

Людмила Зламанюк,
секретар вченої ради факультету
тваринництва та водних біоресурсів

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook