Інструктаж здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент за ОПП «Менеджмент організацій і адміністрування» по програмі виробничої практики і написанню звіту

August 26, 2022

 Практична підготовка є обов’язковою складовою змісту навчання здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти і займає особливе місце в освітньому процесі. Метою практичної підготовки є забезпечення інтеграції теоретичних і практичних знань, одержаних професійних навичок і вмінь, що формують фахівця з вищою освітою та сприяють покращенню якості підготовки майбутніх менеджерів організацій.

 
З 15 серпня 2022 року, разом з початком навчального процесу в Університеті, у здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент за ОПП «Менеджмент організацій і адміністрування» другого року підготовки розпочалася виробнича практика, яка, відповідно графіку освітнього процесу, триватиме 8 тижнів.
 
З метою уточнення та детального роз’яснення алгоритму проходження виробничої практики в умовах воєнного стану, обговорення ключових питань щодо написання і оформлення звіту за результатами практичної підготовки викладачами випускової кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського – доцентами Ольгою Гогулею, Аліною Троян, Оксаною Гавриш, Олександром Новаком, було проведено детальний інструктаж для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Менеджмент організацій і адміністрування».
 

Під час зустрічі студенти отримали настанови і рекомендації щодо змістовного наповнення структурних частин звіту, орієнтуючись на нормативні документи НУБіП України, що регламентують підготовку, зокрема практичну, магістрів.
 
 
По завершенню інструктажу було погоджено час наступних зустрічей для проведення консультацій керівником виробничої практики студентів-магістрів у процесі їх практичної підготовки.
 
Ольга Гогуля,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського,
гарант ОПП «Менеджмент організацій і адміністрування»
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook