Свідомий вибір професії і закладу вищої освіти

June 14, 2022
 
Веремій Любов Іванівна для подальшого навчання обрала освітню програму другого (магістерського) рівня вищої освіти «Соціальна робота» в НУБіП України.
Вітаю, Любов Іванівно! Розкажіть про себе.
Мені 21 рік. Працюю провідним інспектором в Київському міському центрі по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат.
Навчалась на соціального працівника в Київському механіко-технологічному коледжі, надалі поступила в Київський університет імені Бориса Грінченка. Збираюсь здобувати вищу освіту в НУБіП за спеціальністю «Соціальна робота».
Звідки Ви дізналася про НУБіП України?
Про НУБіП дізналась через подругу Коваленко Ольгу (прим. Ольга Коваленко – здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Соціальна робота», освітньо-професійної програми «Соціальна робота», староста групи СР-21001м, відмінниця навчання, не байдужа до людського горя, весела і життєрадісна), яка здобуває вищу освіту. Оля дуже задоволена не тільки освітньою програмою, а й викладачами.
Університет вражає своєю величною територією, різноманітними спеціальностями, вибором дозвілля, студентським містечком тощо.
Чому соціальна робота? Тому що це не просто професія це – підтримка людей тоді, коли вихід знайти самостійно не вдається. Сама ж соціальна робота невідривна від суспільства і спрямована на усі його проблемні прошарки.
Ця професія поєднує в собі міцні знання психології, соціології, педагогіки, медицини, правознавства, економіки, знань інших галузей. Необхідність у соціальній роботі існуватиме доти, доки існує суспільство. На даний час соціальна робота, поєднуючи в собі волонтерство, соціально-психологічну підтримку та реабілітацію – актуальна й затребувана без перебільшення в усьому світі.
Щиро вдячні за Ваш за вибір. Бажаємо Вам успіхіву вступі, навчанні, професійній діяльності!
Розмову вела
асистент кафедри соціальної роботи та реабілітації
Олександра ДРАЧУК
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook