ENG
УКР
Знайти!
e-Learn
Події
Періодика
3D-тур
Розклад
Оплата
Бібліотека
Довідник
Університет
Вступнику
Студенту
Інститути, факультети
Відокремлені підрозділи
Кафедра технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика
Home
›
University structure
›
Агробіологічний факультет
› Кафедра технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика
To English version
Home
Канали кафедри в соціальних мережах
Навчальна робота
Наукова робота
Основні публікації
Навчальні та науково-дослідні лабораторії
Співпраця та міжнародна діяльність
Виховна робота
Послуги, які надає кафедра
Навчальні плани і програми підготовки здобувачів вищої освіти
Графік виходу на роботу НПП кафедри
Співробітники кафедри
Профорієнтаційна діяльність кафедри
Елетронні адреси розміщення в електронному освітньому середовищі НУБіП України наявного навчально-методичного забезпечення дисциплін
Студентський науковий гурток кафедри «Технолог»
Всеукраїнська науково-практична конференція 2021
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів ОС Бакалавр та магістерської роботи для студентів ОС Магістр спеціальності 201 «Агрономія»
Практичне навчання
Розклад занять на 2023/2024
Презентація кафедри
Постерна конференція магістрів випуску 2023 року
Тези магістрів випуску 2023 року
Дисципліни, які забезпечують підготовку студентів ОС «Бакалавр»
Дисципліни, які забезпечують підготовку студентів ОС «Магістр»
Телефони гарячих ліній
Пропозиції, зауваження та скарги
Договори про співробітництво
Відповідальний за електронну сторінку кафедри
About NUBiP
International activities
University structure
Educational Activities
Science
Civic organizations
Science for business
Student Life
Information support
Sport
Contact information
Scientific Library
Press-centre
Канали кафедри в соціальних мережах
Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook
НУБіП України