Практичне навчання

НУБіП України

1.1. Програма навчальної (ознайомчої) практики з дисципліни „Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 1 курсу агробіологічного факультету спеціальності 201 "Агрономія" 

1.2. Програма навчальної (ознайомчої) практики з дисципліни „Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 1 курсу СК агробіологічного факультету спеціальності 201 "Агрономія"

Завдання для проходження навчальної (ознайомчої) практики з дисципліни "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 1 курсу агробіологічного факультету, яка проводиться дистанційно 

 

 

2. Програма навчальної (ознайомчої) практики з дисципліни „Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 2 курсу агробіологічного факультету спеціальності 201 "Агрономія"  

Завдання для проходження навчальної (ознайомчої) практики з дисципліни "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 2 курсу агробіологічного факультету, яка проводиться дистанційно 

 

3. Програма навчальної практики з дисципліни „Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 3-4 курсів агробіологічного факультету спеціальності 201 "Агрономія" 

Завдання для проходження практики з дисципліни "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" для студентів 3-4 курсів агробіологічного факультету, яка проводиться дистанційно:

3 курс

Структура і зміст програми практики

Завдання для 1 групи

 Завдання для 2 групи

 Завдання для 3 групи

 Завдання для 4 групи

 Завдання для 5 групи

 Завдання для 6 групи

 4 курс

Зміст та завдання практики

Стандарти на різні види зерна

Методичні вказівки щодо проходження практики

 

 4. Програма виробничої практики та методичні поради з написання звіту для студентів бакалаврів агробіологічного факультету спеціальності 201 "Агрономія"

 

5. Програма навчальної практики з дисципліни "Технологія виробництва і переробки сільськогосподарської продукції" для студентів 1 курсу механіко-технологічного факультету спеціальність 208 "Агроінженерія"

 

6. Програма виробничої (науково-дослідної) практики та методичні вказівки до написання звіту для студентів ОС "Магістр" спеціальності 201 "Агрономія", освітньої програми "Агрономія", вибірковий блок "Виробництво та логістика продукції рослинництва" 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook