ВІДБУВСЯ АТЕСТАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ»

June 2, 2022

 

2 червня 2022, 19:39

   Згідно Наказу № 317 від 23.05. 2022 р. НУБіП України  на економічному факультеті у дистанційному режимі розпочала роботу екзаменаційна комісія зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» у складі:  Єрмаков О.Ю.  - голова комісії, д.е.н., проф. кафедри економіки  д.е.н., проф. Ільчук М.М. - член комісії, завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, Коновал І.А.  - член комісії, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, Яворська В.О. - член комісії, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, Томашевська О.А. - секретар комісії, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності.

  2 червня 2022 р. студенти-бакалаври спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» складали атестаційний іспит.
   Засідання відкрив декан економічного факультету д.е.н., професор Діброва А.Д., який зазначив, що навчання у такий складний для країни час є серйозним випробуванням і побажав студентам миру, успішного складання атестаційного іспиту та вступу до магістратури.
          Голова комісії професор Єрмаков О.Ю. надав інформацію методичного характеру та побажав студентам-випускникам  успішного складання екзамену.
   Доцент Собченко Т.С.,  відповідальна за впровадження інформаційно-комунікаційних технологій на економічному факультеті, здійснила контроль технічних аспектів складання іспиту на Навчальному порталі «Elearn».
   Всі здобувачі успішно виконали завдання, передбачені іспитом та отримали позитивні оцінки, що, у свою чергу, є свідченням високого рівня отриманих під час навчання в університеті знань.  
 
Вітаємо випускників освітнього ступеня «бакалавр» кафедри організації підприємництва та біржової діяльності з успішним складанням атестаційного  екзамену! Бажаємо успішного вступу до магістратури !

 Всім перемоги та мирного неба !

  О. Томашевська,

доцент кафедри організації підприємництв

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook