Набуваємо нових знань в умовах військового стану: як поводитися у надзвичайній ситуації та уникнути враження мінами та вибухонебезпечними предметами

3 May 2022, 6:49

 Реалії нашого сьогодення в умовах військового стану потребують набуття нових специфічних знань. Особливо актуальним наразі є питання поводження у надзвичайних ситуаціях, а також ситуацій у разі виявлення мін та інших вибухонебезпечних предметів.

З цією метою в Національному університеті біоресурсів і природокористування України було узагальнено і систематизовано існуючий досвід й представлено на офіційному сайті «Рекомендацій з питань уникнення враження мінами і вибухонебезпечними предметами та правилами поведінки у надзвичайній ситуації». Цим питанням була присвячена чергова он-лайн зустріч наставника акдемічної групи Ладики Марини Миколаївни із студентами-екологами 1 групи 1 курсу, яка відбулася 27 квітня 2022 року.

 Було розглянуто правила поведінки у  разі знаходження вибухонебезпечних предметів та алгоритм безпечної поведінки у різних надзвичайних ситуаціях. Обговорено різні надзвичайні ситуації, які склалися в регіонах України.

 Крім того, проаналізували психологічні аспекти кожного студента в умовах нових реалій та інші поточні питання життєдіяльності групи.

 

Марина Ладика,

доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю,

наставник 1 групи 1 курсу спеціальності «Екологія» ОС «Бакалавр»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook