09.02.2022 р. о 08.30 год. відбудеться відкрита лекція на тему: «Предмет і завдання, основні поняття дисципліни "Етика та культура харчування"» (лектор – асистент кафедри культурології Невмержицька О.М.)
09.02.2022 р. о 08.30 год. відбудеться відкрита лекція на тему: «Предмет і завдання, основні поняття дисципліни "Етика та культура харчування"» (лектор – асистент кафедри культурології Невмержицька О.М.)
February 4, 2022
09.02.2022 р. о 08.30 год. відбудеться відкрита лекція на тему: «Предмет і завдання, основні поняття дисципліни "Етика та культура харчування"» (лектор – асистент кафедри культурології Невмержицька О.М.)
Посилання на Zoom - конференцію: https://us05web.zoom.us/j/3666024099?pwd=UnY1dzFWUU8reUNhOWNzL3ZPRlZ5QT09
Ідентифікатор конференції: 366 602 4099
Пароль: 4099