Вітаємо переможців І туру студентських наукових робіт і бажаємо подальших успіхів!

January 20, 2022
     В рамках оголошеного МОН України Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2022 році на кафедрі банківської справи та страхування 20 січня 2022 року відбулося підведення підсумків І туру конкурсу наукових робіт студентів – членів наукового гуртка «Банки, фінансові ринки та агробізнес: виклики сьогодення» ( науковий керівник- к.е.н., доцент Костюк В.А.).
      Даний конкурс дозволив активізувати наукову роботу гуртківців, виявити найбільш талановитих студентів, оцінити їх інтелектуальний потенціал у розумінні проблем фінансової сфери, стимулювати їх інтерес до творчої дослідницької роботи.

     Всі представлені на конкурс роботи гуртківців були підготовлені на актуальні теми, носять пошуковий характер, мають практичну цінність для банківської системи та страхових компаній. В роботах юних науковців чітко підмічені новітні процеси, які розпочалися в фінансовій системі в останні роки і які матимуть перспективи найближчими десятиліттями, є власне бачення щодо прискорення прогресивних процесів у фінансовій сфері України.
     Комісія відмітила, що студентські роботи підготовлені відповідно до вимог Положення про конкурс. Членами комісії було визначено 4 найкращі роботи, які будуть направлені для участі у ІІ турі конкурсу студентських наукових робіт у базові заклади.
     Переможцями І туру конкурсу стали:
   Смалюх Марина Сергіївна, студентка 4 курсу спеціальності 072 « Фінанси, банківська справа та страхування» з роботою про перспективи розвитку банківських продуктів (науковий керівник - к.е.н., доцент Костюк В.А.)

    Коновал Назарій Анатолійович, магістр І року спеціальності 072 « Фінанси, банківська справа та страхування » з роботою про взаємодію банків з ін. фінансовими установами (науковий керівник - к.е.н., доцент Мамчур Р.М.)

     Ткач Діана Едуардівна, студентка 4 курсу спеціальності 072
« Фінанси, банківська справа та страхування » , що підготувала свою роботу в парі із Лещенко Мариною Анатоліївною , магістром 1 року ДПУ за тематикою п функціонування страхових екосистем (наукові керівники к.е.н., доц. Файчук О.В. , к.е.н., проф.Тринчук В.В.).
    Десятник Наталія Олександрівна, студентка 3 курсу спеціальності 072 « Фінанси, банківська справа та страхування » разом із Ясенюк Анастасією Сергіївною, магістром 1 курсу ДПУ ,що представили спільну роботу по формуванню пенсійної культури студентської молоді (наукові керівники к.е.н., доц. Костюк В.А. та к.е.н., проф. Тринчук В.В.).

   
 Ми пишаємося успіхами наших гуртківців і бажаємо їм перемог у ІІ турі Конкурсу! За творчими людьми –майбутнє.

Любов Худолій , д.е.н., проф.,
завідувач кафедри банківської справи
та страхування НУБіП України


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook