ЗУСТРІЧ З КЕРІВНИЦТВОМ ФАКУЛЬТЕТУ

January 20, 2022
Традиційно початок календарного року розпочинається на агробіологічному факультеті підведенням підсумків щодо результативності роботи структурних підрозділів університету у  минулому році та формування подальших шліхів розвитку і відповідних завдань  для кафедр. 
17 січня 2022 року відбулася  зустріч коллективу кафедри рослинництва з керівництвом факультету. 
 
Завідувач  кафедри,  профессор Каленська Світлана Михайлівна, доповіла щодо результатів діяльності коллективу за 2021 календарний рік, коротко відзначивши  досягнення колективу за такими напрямами: навчальна робота, наукова та інноваційна діяльність, виховна робота, профорієнтаційна робота, матеріально-технічне забезпечення.
 
Деканом агробіологічного факультету, Тонхою Оксаною Леонідівною, було відзначено позитивні аспекти та досягнення кафедри у 2021 календарному році та наголошено на необхідності активізувати профорієнтаційну роботу та  атестувати електронні курси дисциплін, викладання яких забезпечує кафедра.
На завершення зустрічі, завідувач  кафедри, профессор Каленська Світлана Михайлівна, зупинилася на окремих  аспектах   подальшої діяльності коллективу кафедри рослинництва, окреслюючи нові завдання на найближчі перспективи.   
 

Зустріч із керівництвом факультету
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook