Зустріч колективу кафедри землеробства та гербології з керівництвом факультету

January 18, 2022

 Традиційно на агробіологічному факультеті початок календарного року розпочинається з узгодження роботи підпорядкованих кафедр з керівництвом деканату.

Сьогодні17 січня колектив кафедри землеробства та гербології під час зустрічі прозвітував про результати навчальної, наукової, методичної та виховної роботи проведеної в першій половині 2021-2022 навчального року. Завідувач кафедри професор Семен Танчик доповів про основні досягнення, проблеми та своє бачення перспектив вдосконалення підготовки фахівців зі спеціальності «Агрономія».
 
 
 
В свою чергу декан Оксана Тонха відзначила позитивні аспекти в роботі кафедри, подякувала співробітникам за високий фаховий рівень та конструктивну позицію у вирішенні всіх питань, що виникають в ході навчального процесу. Разом з цим декан наголосила на окремих недоліках в роботі колективу. Особливу увагу декан факультету акцентувала на активізації профорієнтаційної роботи, сертифікації електронних курсів дисциплін, що забезпечує кафедра.
  
На завершення зустрічі співробітники кафедри узгодилиособливості роботи по підготовці до організованого початку другого навчального семестру, проведенню основних заходів, які передбачені планом роботи факультету на найближчу перспективу.
 
Микола Іванюк, доцент кафедри землеробства та гербології
  
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook