Дипломник кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка звітує в рідній школі!

1 December 2021, 13:56
м. Київ НУБіП України

 

 

 

 

 

 

Студент магістратури з агроінженерії звітує в рідній школі!

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

Проведення системних заходів з профорієнтаційної роботи на механіко-технологічному факультеті НУБіП України є одним з першочергових завдань для науково-педагогічних працівників, навчальних працівників, аспірантів та студентів-дипломників кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хто ще як не дійсний студент факультету зможе переповісти про реалії освітньої, наукової, спортивної та культурно-виховної складової свого студентського життя на мальовничому просторі столичного Голосієва?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Так, і студент першого року навчання механіко-технологічного факультету освітньо-професійної програми підготовки фахівців освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 208 «Агроінженерія» Микола Костянко здійснив візит до своєї рідної школи в селі Кукшин Ніжинського району Чернігівської області.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рідні шкільні вчителі та учні випускового класу тепло зустріли свого успішного випускника.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Майбутній інженер-механік розповів про неймовірно красивий та комфортний студентський Campus. Ним було надано відповіді про історичну 92-річну складову факультету, розповів про видатних випускників та сучасний актив студентства. Окремо майбутніх абітурієнтів зацікавила презентація про краєвиди Університету та широковідомий Ботанічний сад НУБіП України, з його тематичними локаціями. Більш детально Микола зупинився на умовах проживання в комфортному гуртожитку №5. Відзвітував і про особисті успіхи в навчанні та спортивні звитяги. Поінформував, як староста, про діяльність наукового студентського гуртка «Обґрунтування методів діагностування і прогнозування технічного стану машин» кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка, його призові місця на Фестивалі студентської науки 2021, про те як приймав участь в студентських наукових конференціях і семінарах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Найбільшої зацікавленості набула інформація про проходження літньої виробничної практики та подальше виробниче стажування під час канікул в компанії «Center of Innovations ASP».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Свій візит Микола Костянко підсумував, що вже мав декілька пропозицій від роботодавців та визначився з майбутнім місцем працевлаштування.

 

 

 

 
 

 

 
Любов Шимко, Іван Роговський

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook