Відкрите заняття з навчальної дисципліни «Комп’ютерні системи і мережі» з використанням платформи Discord

12 жовтня 2021 року

12 жовтня 2021 року відбулося відкрите практичне заняття викладача ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» Дулової О.І. для студентів 407-К групи спеціальності «Комп’ютерна інженерія» з дисципліни «Комп’ютерні системи і мережі» на тему: «Протоколи передачі даних. Різновиди та класифікація» з використанням платформи Discord.

Заняття проходило за чітко розробленим планом, складеному відповідно до програми. Структура заняття відповідала зазначеним нормам для навчальних занять.

Різноманітність і доцільність форм роботи на занятті стимулювали творче мислення у студентів.

Викладачем було продемонстровано добре володіння навчальним матеріалом, методикою проведення занять, вміння організувати та зацікавити студентів, доречне застосування відповідних форм роботи.

Заняття було проведене в атмосфері активної взаємодії. Студенти представили власні проєкти з таких тем: «Поняття протоколу передачі даних, інтерфейсу, стеку протоколів», «Типи стандартів. Міжнародний союз електрозв`язку. Міжнародна організація по стандартизації», «Протоколи: стеки протоколів та мережні архітектури». Показали достойну результативність та високий рівень володіння теоретичним матеріалом, вели діалогічне мовлення, ставили запитання, висловлювали власні думки.

Основну мету заняття було досягнуто, а саме: закріпити знання студентів щодо поняття протоколів передачі даних, їх особливостей, використання для досягнення максимальної продуктивності й гармонійності у роботі комп`ютерних систем і мереж; опанувати інформацію про типи протоколів передачі даних та їх призначення; мотивувати необхідність знать про принципи побудови сучасних КМ та розвивати вміння кваліфіковано підходити до цього з поставленими пепед ними експлуатаційними задачами.

Вдало було проведено викладачем заключний етап заняття – онлайн-тестування як контроль знань з вивченої теми у програмі Quizizz. Підбивши підсумки опрацьованої теми, Олександра Ігорівна виставила бали студентам, які демонстрували власні проєкти та брали участь в обговоренні.

Викладач показала себе як хороший фахівець та вмілий організатор. На занятті було створено атмосферу доброзичливості і взаємоповаги.

Тетяна Мірча, методист коледжу


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook