Працюємо над якістю освітнього процесу

9 жовтня 2021 року
     Цієї осені вийшов друком підручник «Технології біовиробництва», створений колективом авторів: Микола Лісовий, Василь Таргоня, Юлія Коломієць, Петро Дрозд, призначений для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія».

     Підручник створює можливості підвищити якість освітнього процесу здобувачів першого (бакалаврського) рівня в НУБіП України, а також популяризує біотехнологічні знання. В підручнику зроблений акцент на біотехнологічних процесах удосконалення технології утилізації відходів виробництва, технологічних регламентах біотехнологічних процесів метанового зброджування, вермикомпостування, виробництві білкових кормових добавок, силосних заквасок, біомаси гібрида «червоного каліфорнійського» черв’яка, регіональному виробництві ентомологічних і мікробіологічних препаратів захисту рослин.

 

     Підручник «Технології біовиробництва» відповідає складовій навчального плану підготовки бакалаврів-біотехнологів.

     У підручнику розкриті важливі теоретичні та практичні положення щодо основних біотехнологічних процесів в АПК, технологічного обладнання і біологічних агентів, а також методи контролю якості отриманих біологічних матеріалів та біопрепаратів. Оволодіння теоретичною базою та практичними навичками щодо використання прикладних біотехнологій в АПК є необхідною умовою для формування висококваліфікованих спеціалістів напряму «Промислова біотехнологія».


Оксана Кляченко,
гарант освітньої програми
«Біотехнології та біоінженерія»

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook