Механіко-технологічний факультет – переможці 65-ї спартакіади студентів НУБіП України з перетягування канату

7 жовтня 2021 року
     6 жовтня 2021 року на стадіоні НУБіП України відбулися змагання 65-ї спартакіади студентів з перетягування канату. У змаганнях взяли участь студенти з усіх факультетів та ННІ нашого університету.

 
     Переможці визначалися за сіткою Winners (до двох поразок), що давало можливість кожній команді, навіть після одного невдалого виступу, потрапити до півфінальних пулів (сутичок). Такою можливістю і скористалися студенти механіко-технологічного факультету, які після поразки від гуманітарно-педагогічного факультету, перемогли ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, та потрапили до півфіналу. У ½ фіналу вони перемогли команду факультету ветеринарної медицини і отримали можливість змагатися за перемогу в змаганнях.
 
     У другому півфіналі зустрічалися команди факультетів гуманітарно-педагогічного та інформаційних технологій. Гуманітарії перемогли з рахунком 2:1 і потрапили до фіналу.
  
  
 
     За третє місце змагалися команди факультетів ветеринарної медицини і інформаційних технологій. Перемогу, з рахунком 2:1, отримали ветеринари.
     За перше місце змагалися команди факультетів гуманітарно-педагогічного і механіко-технологічного. Боротьба була запеклою та емоційною, а переміг – досвід. Богатирі механіко-технологічного факультету стали чемпіонами 65-ї спартакіади студентів НУБіП України з перетягування канату, гуманітарно-педагогічний факультетсрібними призерами, у факультету ветеринарної медицини – бронзові нагороди.
 

Вітаємо переможців і призерів!

 
Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook