Вдалий початок нового футбольного сезону: збірна НУБіП перемогла збірну КНУБА

3 жовтня 2021 року
м. Київ, стадіон НУБіП України
     1 жовтня студентська збірна команда НУБіП України з футболу розпочала сезон 2021-2022 років під егідою ФАСК. Наші хлопці приймали команду Київського національного університету будівництва та архітектури.
 
    Після вдалого виступу у Скадовську на Всеукраїнських пляжних іграх серед студентів, де ми посіли друге місце з пляжного футболу, хлопці впевнено почали атакувати суперника і майже на 10-ій хвилині відкрили рахунок. У воротах відзначився Валентин Овчарук (економічний факультет), поціливши у дев`ятку, після передачі лівого півзахисника Владислава Манзюка (спеціальність фізична культура і спорт).
 
     Наша команда продовжувала домінувати на футбольному полі, створюючи багато гольових моментів, але вдала гра воротаря суперників не давала збільшити перевагу.
     В середині першого тайму одна із небагатьох атак суперників завершилася взяттям наших воріт. Рахунок став нічийним – 1:1. Пропущений м`яч ще більше мотивував нашу команду до активних атакуючих дій, і наприкінці першого тайму, після швидкого розіграшу штрафного удару Валентин Овчарук вийшов віч-на-віч з воротарем і забив гол.
     Другий тайм розпочався також активними діями наших футболістів і малюнок гри не змінився. Кожен з гравців збірної НУБіП України мав змогу відзначитися у воротах будівельників. Суперники нічого не могли протиставити нашій команді, окрім хитрощів. Так, гравець КНУБА вдало симулював падіння у нашому штрафному майданчику, за що був призначений пенальті. Нажаль, наш досвідчений воротар Ростислав Сидоренко (спеціальність фізична культура і спорт) не зміг відбити дуже потужний удар під поперечину воріт. Рахунок знову став нічийним – 2:2.
 
     До кінця матчу залишалося трохи більше 10 хвилин. Такий результат ніяк не міг задовольнити наших хлопців. Вони ще додали у швидкості, агресії та взаємодії і за три хвилини до кінця зустрічі, вдалий удар з правого флангу Степана Клименка (ф-т землевпорядкування) поставив крапку у грі. Команда НУБіП України заслужено перемогла у досить непростому матчі – 3:2.
 
 
Вітаємо наших футболістів з перемогою!
 
Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook