У ННІ неперервної освіти і туризму радо зустрічали школярів Києва та Київської області

3 жовтня 2021 року
     29 вересня 2021 року НУБіП України гостинно відчинив двері для своїх майбутніх студентів – учні шкіл, ліцеїв та гімназій міста Києва та Київської області. З великою радістю даний захід вдалося провести у живому форматі, враховуючи епідеміологічну ситуацію в країні. Школярі отримали нагоду ознайомитися із переліком спеціальностей, познайомитися з умовами територіального розміщення університету, інформацією щодо умов вступу, задати питання стосовно особливостей навчання, освітніх можливостей і додаткових переваг навчання у НУБіП України.

     У житті кожної людини не так вже багато ситуацій, коли доводиться здійснювати глобальний вибір, який впливає на всю подальшу долю. Один з них молодим людям доводиться робити ще у школі. Це вибір майбутньої професії. ННІ неперервної світи та туризму допоможе Вам зробити правильний вибір!
     У теплій атмосфері пройшла зустріч майбутніх абітурієнтів з керівництвом і студентами ННІ неперервної світи та туризму. Школярі одразу поринули у атмосферу гостинності і доброзичливості. Цікава екскурсія університетом, організована нашими студентами, стала чудовою можливістю для абітурієнтів впевнитися в унікальності НУБіП України та визначитися з вибором навчального закладу.

 

     На традиційній зустрічі майбутніх абітурієнтів з керівництвом НУБіП України, ректор Станіслав Ніколаєнко наголосив на необхідності навчатися, бо тільки справжнє навчання дасть необхідний для особистісного і професійного зростання інтелектуальний багаж, який є невід'ємною частиною успішної молодої людини.

 

     Директор ННІ неперервної освіти та туризму, ексзаступник міністра аграрної політики та продовольства України, доктор економічних наук Олена Ковальова спрезентувала інформацію про перспективи навчання в ННІ неперервної освіти та туризму, про можливості різних спеціальностей, за якими готуються фахівці, розповіла про науковий потенціал кафедр, соціальну інфраструктуру, можливість отримати подвійні дипломи і другу вищу освіту протягом навчання на бакалавраті, про міжнародне стажування, програми мобільності і про те, чому зможуть навчитися майбутні студенти та де зможуть працювати після отримання диплому.

     Заступник директора з навчальної і виховної роботи Тереза Микицей ознайомила випускників з умовами вступу до НУБіП України на 2022-2023 н.р. Майбутнім абітурієнтам було надано детальну інформацію про перспективи вибору навчання, умови проживання в гуртожитках та активне дозвілля. Школярі отримали буклети з відомостями про підготовку фахівців у нашому навчальному закладі.

 

     Ця зустріч була дуже корисною та інформативною. Але перш за все це був неймовірний заряд мотивації, поштовх до дії. Майбутні абітурієнти вільно спілкування зі завідувачами кафедр, викладачами і студентами випускових кафедр, які розповіли про свої спеціальності, про улюблений університет, найяскравіші і незабутні студентські роки, за допомогу в реалізації творчих ідей, за найвідданіших і кращих друзів, за міцні знання, за можливість участі в творчих конкурсах, спортивних змаганнях і студентському самоврядуванні.

 

 

 

     А далі – найцікавіше – екскурсія навчальними аудиторіями та відвідування «Лабораторії організації та технології ресторанного господарства». Усі гості отримали змогу скуштувати наші брендові тістечка та випити чашку чаю. Атмосфера була захопливою і доброзичливою.

     Сподіваємося, що щирий прийом та доброзичливе ставлення великої родини ННІ неперервної освіти і туризму справили позитивне враження на майбутніх абітурієнтів та їх батьків.

Правильний вибір професії – запорука життєвого успіху.
Чекаємо кожного школяра долучитися до нашої університетської родини!

Катерина Обиход

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook