Навчання науково-педагогічних працівників з інноваційної спрямованості педагогічної діяльності на базі ННІ неперервної освіти і туризму

27 вересня 2021 року
     Вже традиційно згідно плану-графіка підвищення кваліфікації педагогічних, науково-педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств аграрної сфери 27 вересня розпочалось навчання науково-педагогічних працівників з інноваційної спрямованості педагогічної діяльності на базі ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України.

     Цього року в рамках підвищення кваліфікації особливу увагу сконцентровано на темах функціонування закладів вищої освіти в умовах пандемії COVID-19, забезпеченню якості освіти та її конкурентоспроможності, інноваційних процесах в освітянських змінах та застосуванні інформаційно-комунікаційних технологій. Великий блок присвячений психологічним питанням: від профілактики девіантної поведінки здобувачів вищої освіти до та психологічної роботи із проблематики професійного вигоряння викладачів тощо.
     Виявили бажання пройти навчання 205 науково-педагогічних працівників Поліського національного університету, Таврійського державного агроекологічного університету, Уманського національного університету садівництва, Полтавської державної аграрної академії, Вінницького національного аграрного університету.

     Навчальні курси розпочав ректор університету, професор, доктор педагогічних наук, академік Академії педагогічних наук України, голова Асоціації працівників аграрних навчальних закладів України Ніколаєнко Станіслав Миколайович. Під час лекції ректор поділився баченням шляхів розвитку освіти в висококонкурентних та пандемічних умовах, поділився вже тривалим досвідом НУБіП України щодо змішаної форми навчання в умовах карантинних обмежень різних «зон», підкреслив вимоги до викладачів та студентів в рамках посилення ролі дистанційного навчання та діджиталізації в освітньому процесі.

     Навчання триватиме два тижні, в дистанційному режимі, до викладання залучені провідні професори Університету.

     Науково-педагогічні працівники, які в повному обсязі виконають навчальну програму, успішно захистять випускові роботи, отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації Національного університету біоресурсів і природокористування України.


Олена Ковальова,
директор ННІ неперервної освіти і туризму 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook