« Збережімо ліс- наше багатстсво!»

17 вересня 2021 року

 
День працівників лісу закріплений Указом Президента України від 28 серпня 1993 року № 356/93 і святкується традиційно на третю неділю вересня в розпал золотої осені. Цьогоріч воно співпало на 19 вересня.
Наша країна посідає восьме місце за кількістю лісів на території. Половина лісів України була створена штучно. 649 постійних розсадників, де вирощують величезну кількість постійних посадкових матеріалів, функціонують і зараз.
Ліс – це справжній, живий скарб нашої землі. Зайве нагадувати яке значення відіграє лісове господарство для економіки держави, як і чинник величезного позитивного природного і екологічного впливу на навколишнє середовище. Ліс – це душа всієї планети! Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок, а безконтрольна вирубка лісу несе в собі значні проблеми, які можуть торкнутися практично всіх.
Не варто забувати, що турбота та збереження цього природного національного скарбу наш спільний обов’язок, а не тільки професійний обов’язок лісництва.
З нагоди свята у бібліотеці ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О.Майнової НУБіП України» було організовано виставку –інсталяцію «Збережімо ліс-наше багатство!» на якій представлені найсвіжіші друковані матеріали з галузі лісового господарства. До організації інсталяційних матеріалів також долучилися студенти спеціалізації «Лісове господарство», зокрема група Л-31.
Адміністрація коледжу приєднується до привітань на адресу всіх, хто не байдужий до проблем лісового господарства, хто своєю працею і турботою сприяє його збереженню та примноженню, хто просто любить, береже і рятує ліс.

Марія Герасименко, завідувач бібліотеки

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook