Засідання Ради Європейської асоціації університетів наук про життя (ICA)

3 вересня 2021 року
     2 вересня 2021 року в онлайн-режимі відбулось чергове засідання Ради європейської асоціації університетів наук про життя.

    Засідання проведено напередодні щорічного форуму ректорів та деканів, який традиційно відбувається в другій половині жовтня. Цього разу заплановано офлайн-режим проведення щорічного форуму і відбудеться він у Католицькому університеті м. Лювен, Бельгія, 20-22 жовтня 2021 року.
     Тематика форуму буде спрямована на роль університетів наук про життя в нейтралізації наслідків зміни клімату та Openscience. Реєстрація на форум за посиланням: https://www.ica-europe.info/conference/ica-rectors-and-deans-forum-2021

     Рада асоціації на своєму засіданні обговорила питання підготовки форуму, завдання і програмні цілі асоціації на 2022 рік, питання членства в асоціації та інші статутні питання.

     Засідання відбулось під головуванням Президента асоціації – ректора університету Вагенінген, Голландія – проф. Артура Мола та Віце-Президента асоціації – ректора Віденського університету наук про життя, Австрія – проф. Хуберта Хейзенаурера. Від НУБіП України в засіданні ради брав участь проректор Вадим Ткачук.

О. Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook