Поселення 2021: факультет аграрного менеджменту зустрічає студентів

22 серпня 2021 року

     Кожного року в серпні НУБіП традиційно зустрічає студентів та батьків у своїх гуртожитках. Для здійснення поселення згідно графіку визначено чотири дні, тому першокурсники з різних куточків України поспішають вчасно прибути до університету.

Другий день поспіль відбувається поселення студентів факультету аграрного менеджменту в гуртожиток № 2, сорок дев’ять студентів вже розмістились в своїх кімнатах. Першокурсників та їх батьків радо зустрічає комісія з поселення до складу якої входить понад дванадцять студентів різних курсів, актив, студентська рада гуртожитку. 

Студенти факультету аграрного менеджменту щиро вдячні ректору, академіку Станіславу Миколайовичу Ніколаєнку за підтримку у забезпеченні ремонтних робіт в гуртожитку, під час яких було відремонтовано кімнати, душовий павільйон, нині завершуються роботи по перекриттю даху.

Команда студентського містечка забезпечила гуртожиток засобами індивідуального захисту, санітайзерами. Керівництво в особі проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваші Сергія Миколайовича і директора студентського містечка Стецюка Сергія Васильовича здійснює постійний моніторинг процесу поселення.

Ми завітали до першокурсників, які поділились враженнями від перебування на території кампусу. Студент 1 курсу спеціальності «Менеджмент» Савчук Андрій: «Процес поселення організований на високому рівні, немає черг, всю інформацію можна одразу дізнатись, отримати супровід та допомогу, маю лише позитивні відгуки і вже відчуваю себе частиною факультетської родини». Студентка 1 курсу спеціальності «Менеджмент» Глушко Альона: «Гуртожиток дуже сподобався, кімнати відремонтовані та просторі, гарна територія, є можливість займатись спортом. Я вже встигла потоваришувати зі своїми одногрупниками, маємо спільні інтереси і з нетерпінням чекаємо на початок навчання».

Поселення продовжується, 23 та 24 серпня ми очікуємо ще понад 70 студентів 1-2 курсів, 1 скороченого терміну навчання та магістрів 1 року, а студенти, що поселені в гуртожиток активно готуються до початку занять, що стартують вже з середи 25 серпня.

 

 

Лариса Карпенко, 
заступник декана факультету
аграрного менеджменту
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook