Аспірантка кафедри філософії та міжнародної комунікації Соколова О. взяла участь у міжнародному стажуванні

10 серпня 2021 року

  Міжнародне стажування за програмою підвищення кваліфікації «ФАНДРЕЙЗИНГ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОЄКТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ: ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДОСВІД» для педагогічних та науково-педагогічних працівників (12.06.2021 – 18.07.2021, Польща – Україна) було організоване на найвищому рівні. Понад 300 палких натхненників розвитку та діджиталізації освіти з усієї України обмінювалися досвідом та «прокачували» soft skills, зокрема, навички командної роботи, а також опановували основи проєктного менеджменту та розробки й впровадження власних освітніх проєктів.

 

    Учасниками було запропоновано багато цікавих та перспективних освітніх проєктів, свої напрацювання успішно захистили 13 команд, а також було презентовано 2 індивідуально розроблені теми. Колеги із Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського запропонували цікаву та дуже актуальну на сьогодні тему «Проєкт популяризації книги, читання і розвитку читацької культури студентської молоді «Книга у віртуальному просторі», до розробки якої я мала честь приєднатися, адже залучення молоді до читання й популяризація книги є актуальними для сучасної України.

   Загалом, враження від стажування дуже позитивні – нові знайомства, знання та неповторний досвід роботи в команді надихають і далі працювати задля розвитку вітчизняної освіти.

Олександра Соколова,
аспірантка кафедри філософії та міжнародної комунікації

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook