За наявного розмаїття вибору переваги НУБіП України очевидні

4 серпня 2021 року

До уваги тих, хто поставив собі за мету здобути вищу освіту, опанувавши той чи інший фах, представлені численні пропозиції. Вищих навчальних закладів в Україні на сьогоднішній день не бракує, як і практично необмежена можливість обрати бажану майбутню спеціальність. До того ж для навчання доступні закордонні виші.
Та все ж, як кажуть, рідні стіни гріють. Тож переважна більшість абітурієнтів обирають рідні університети. З огляду ж на глобалізацію, невпинні інтеграційні процеси, інтернаціоналізацію бізнесу тощо, а з іншого боку постійне накопичення питань міжнародної взаємодії, котрі потребують ефективного вирішення, спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» нарощує свою популярність.
Відтак Національний університет біоресурсів і природокористування України опинився в прицілі уваги тих, хто налаштований стати в майбутньому висококваліфікованим фахівцем у сфері міжнародної взаємодії і менеджменту, маючи за своєю спиною потужну школу, зведену на наукових здобутках і досягненнях професорсько-викладацького складу.
Серед тих, хто твердо вирішив навчатися на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України, відкриваючи перед собою перспективу міжнародника, Гузій Вадим Володимирович та Гунда Дана Миколаївна.
Будучи бажаними студентами в інших університетах, все ж вони належним чином оцінили потенціал «Голосіївської республіки», як НУБіП України прийнято називати в колі друзів і шанувальників університету. Їм імпонує якісно сформована Освітня програма, можливість вивчати кілька іноземних мов, здійснювати практичне закріплення отриманих знань, проходячи навчальну та виробничу практики в МЗС України, міжнародних корпораціях, державних і приватних організаціях тощо.
До того ж Вадим Володимирович бачить себе у складі студентської чоловічої баскетбольної команди, хоча має хист також і до футболу. А спортивна справа як і фізкультурно-оздоровча поставлені в НУБіП України на досить високому рівні. Взяти хоча б до уваги той факт, що студентів – майбутніх або й дійсних призерів численних республіканських та міжнародних змагань тренують п’ять майстрів спорту міжнародного класу, три майстри спорту національного класу, кандидати в майстри спорту, заслужені тренери України.

А ось Дана Миколаївна більше тяжіє до мистецької стезі. І їй теж ні в якому разі не доведеться нудьгувати у стінах НУБіП України, оскільки перед студентами відкривається широчезний спектр можливостей творчої самореалізації від вокального співу до бального танцю; від театрального мистецтва до спроб у режисерсько-прод’юсерській діяльності.

Відтак Національний університет біоресурсів і природокористування – це гідний вибір тих, хто дійсно цінує себе і свій час, хто націлений на самореалізацію та бачить себе успішним фахівцем, зокрема в галузі міжнародних відносин, суспільних комунікацій та регіональних студій.

 

Володимир Калуга, 

професор кафедри міжнародних відносин і суспільних наук
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook