Вступ в НУБіП України – важлива перевага для студента Заліщицького фахового коледжу

9 липня 2021 року
     Випускники коледжу нещодавно захистили дипломні проекти та покинули стіни рідного навчального закладу. Попереду ще одна важлива сходинка на марші життєвих досягнень – вступ до університету.

     Не так давно, юні абітурієнти після закінчення 9 класу, обираючи коледж, враховували перспективу вступу у базовий навчальний заклад, в структурі якого перебуває коледж для отримання якісної вищої освіти. Звісно, цим закладом є Національний університет біоресурсів і природокористування України. Слід зазначити, що наш університет є сьогодні пріоритетом №1 для багатьох вступників.

     У ці погожі літні дні випускники Заліщицького фахового коледжу 2021 р. Льорчак Анатолій, Сердюк Дмитро, Гончар Ярослав із легкістю замінили подорож на море візитом в університет. Хочемо щиро подякувати декану факультету інформаційних технологій, доктору педагогічних наук, професору Глазуновій Олені Григорівні за сприяння в організації цього заходу та гостинну зустріч. Слова вдячності також хочемо передати працівникам, які доклали зусиль для організації заходу із профорієнтаційної роботи – заступниці декана факультету ІТ Клименко Наталії Анатоліївні, завідувачці кафедрою комп’ютерних наук Голуб Беллі Львівні та старшому викладачу кафедри комп’ютерних систем і мереж Матусу Юрію. Було чудово представлено абітурєнтам матеріально-технічну базу, елементи співпраці із IT-компаніями та цікаві проекти, над якими працюють сьогодні студенти різних спеціальностей. Окрема подяка студентам-волонтерам НУБіП України, які організували цікаву екскурсію студентським містечком та Києвом.

  

Юрій Гірчак,
завідувач навчально-виробничої
практики коледжу

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook