Нові мінералізовані смуги протяжністю 168 км

4 червня 2021 року
Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства

  У рамках готовності до пожежонебезпечного періоду державне підприємство «Ємільчинське лісове господарство», окрім оновлення та укомплектації пожежного інвентаря, з початку року, створює нові мінералізовані смуги протяжністю 168 км, та проводить належний догляд за існуючими – 381 км.
Лісівники такі роботи у першу чергу виконують в пожежонебезпечних лісових масивах, які прилягають до населених пунктів, доріг, ліній електропередач.
Також в ДП «Ємільчинський лісгосп» протягом пожежонебезпечного період встановлено цілодобове чергування лісової охорони, встановлені знаки попереджувального характеру на лісових дорогах та засоби наочної агітації на протипожежну тематику. Лісівниками проводиться роз’яснювальні роботи з населенням по пожежній безпеці.
Державне підприємство «Ємільчинське лісове господарство» закликає жителів дотримуватись правил поведінки у лісі під час пожежонебезпечного періоду, не розводити багаття в не призначених для цього місцях та не спалювати суху рослинність. У випадку виявлення пожежі вчасно повідомляти лісову охорону, пожежні частини,а у разі можливості приймати активну участь у її приборканні.

 

Джерело: Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства. https://zt-lis.gov.ua/pres-sluzhba/novina/article/novi-mineralizovani-sm...

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook