Зінченко Роман Сергійович
Аспірант кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції
Зінченко Роман Сергійович
Тел.: +38(063) 478-81-63
Електронна пошта: [email protected]
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Освітньо-наукова програма: «Харчові технології»
Тема дисертаційної роботи: «Наукові засади створення нормативно-технічної бази систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів для переробних підприємств АПК»
Науковий керівник: к.т.н., доцент Слива Юлія Володимирівна
Термін навчання в аспірантурі: 15.09.2020-15.09.2024 рр.
ПУБЛІКАЦІЇ
Друковані тези, доповіді та інші матеріали наукових конференцій:
1. Зінченко Р.С., Сілонова Н.Б. Системи управління якістю на підприємствах. // VIII Міжнародної Науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації та безпеки продовольства». м. Київ НУБіП України. 2019. С. 112- 113.
2. Зінченко Р.С., Сілонова Н.Б. Аналіз міжнародних вимог у сфері безпечності харчових продуктів та залучення вітчизняних підприємств до їх виконання. // Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв», 24 листопада 2020 року. М. Мелітополь. С. 224-226.
3. Roman Zinchenko, Sergii Romanenko: Water quality as an element of the plant food safety management system // PROCEEDINGS CONFERENCE OF AGRONOMY STUDENTS with international participation. Čačak, 14-16 August 2019. С. 314-319.
4. Зінченко Р.С., Сілонова Н.Б. Порівняльна характеристика вимог міжнародних стандартів з систем управління безпечністю харчових продуктів. // Х Міжнародної Науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації та безпеки продовольства». м. Київ, НУБіП України. 2021. С. 31-33.
5. Зінченко Р.С. Слива Ю.В. BRCGS − БРИТАНСЬКІ СТАНДАРТИ У СФЕРІ ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕЧНОСТІ // ХІ Міжнародної Науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації та безпеки продовольства». м. Київ, НУБіП України. 2022. С. 47-49
Статті у наукових фахових виданнях:
1. Зінченко Р.С., Сілонова Н.Б. Практичні аспекти виконання вимог міжнародних стандартів до систем управління. // «Стандартизація, сертифікація, якість» випуск № 9. Видавець і виготовлювач Київ, ДП «УкрНДНЦ», 2019. С. 49-53.
2.Зінченко Р.С., Слива Ю.В. Аналіз використання рослинних компонентів при виробництві м’ясних продуктів "Тваринництво та технології харчових продуктів", Том 13, № 4, 2022. м. Київ. 2022
Додаткові навчання:
- EN/ ISO 9104-1 – курс BVC -Вимоги до виробників авіаційних компонентів
- AQAP 2110- Курс BVC До виробників що постачають продукцію для Військових Структур за вимогами НАТО.
- IRCA Курс- Провідний аудитор Харчової безпечності згідно вимог FSSC 22000 v. 5.1
- BRCG v9- Курс BVC Згідно оновлених вимог з сертифікації BRC Food.
- Курс Root Cause Analysis (RCA)- пошук корынних причин невідповідностей
- Курс ISMS Transition from ver 2013 to ver 2022- системи інформаційної безпеки
- Курс ISO 17021-1:2015 – вимоги до органів з сертифікації та акредитації
- IAF MD22:2019- вимоги Щодо будь яких систем щодо сталого розвитку
- Курс IRCA - ISO 370001- Система антикорупційного менеджменту
- Семінар для представлення науковим організаціям СОП Держпродспоживслужби щодо загального підходу до проведення оцінки ризиків у галузі ветеринарної медицини, сферах безпечності харчових продуктів та кормів, процедури створення наукових експертних груп з оцінки ризиків, бази даних експертів та мережі наукових організацій для цілей науково-обґрунтованої оцінки ризиків.
- онлайн лекція: "Кліматичні торговельні бар'єри в торгівлі аграрною продукцією - перспективи для України".