Зінченко Роман Сергійович

Аспірант кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції

Зінченко Роман Сергійович

Тел.: +38(063) 478-81-63

Електронна пошта: [email protected]

 

Спеціальність: 181 «Харчові технології»

Освітньо-наукова програма:  «Харчові технології»

Тема дисертаційної роботи: «Наукові засади створення нормативно-технічної бази систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів для переробних підприємств АПК»

Науковий керівник: к.т.н., доцент Слива Юлія Володимирівна

Термін навчання в аспірантурі: 15.09.2020-15.09.2024 рр.



ПУБЛІКАЦІЇ

Друковані тези, доповіді та інші матеріали наукових конференцій:

 

1.            Зінченко Р.С., Сілонова Н.Б. Системи управління якістю на підприємствах. // VIII  Міжнародної Науково-практичної конференції  вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації та безпеки продовольства». м. Київ  НУБіП України. 2019.  С. 112- 113.

2.            Зінченко Р.С., Сілонова Н.Б. Аналіз міжнародних вимог у сфері безпечності харчових продуктів та залучення вітчизняних підприємств до їх виконання. // Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв», 24 листопада 2020 року. М. Мелітополь. С. 224-226.

3.            Roman Zinchenko, Sergii Romanenko: Water quality as an element of the plant food safety management system // PROCEEDINGS CONFERENCE OF AGRONOMY STUDENTS with international participation. Čačak, 14-16 August 2019. С. 314-319.

4.            Зінченко Р.С., Сілонова Н.Б. Порівняльна характеристика вимог міжнародних стандартів з систем управління безпечністю харчових продуктів. // Х  Міжнародної Науково-практичної конференції  вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації та безпеки продовольства». м. Київ, НУБіП України. 2021.  С. 31-33.

5. Зінченко Р.С. Слива Ю.В. BRCGS − БРИТАНСЬКІ СТАНДАРТИ У СФЕРІ ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕЧНОСТІ // ХІ  Міжнародної Науково-практичної конференції  вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації та безпеки продовольства». м. Київ, НУБіП України. 2022. С. 47-49

 

 

Статті у наукових фахових виданнях:

 

1. Зінченко Р.С., Сілонова Н.Б.  Практичні аспекти виконання вимог міжнародних стандартів до систем управління. // «Стандартизація, сертифікація, якість» випуск № 9. Видавець і виготовлювач  Київ,  ДП «УкрНДНЦ», 2019. С. 49-53.

2.Зінченко Р.С., Слива Ю.В. Аналіз використання рослинних компонентів при виробництві м’ясних продуктів "Тваринництво та технології харчових продуктів", Том 13, № 4, 2022. м. Київ. 2022

 

Додаткові навчання:

  • EN/ ISO 9104-1 – курс BVC -Вимоги до виробників авіаційних компонентів
  • AQAP 2110-  Курс BVC До виробників що постачають продукцію для Військових Структур за вимогами НАТО.
  • IRCA  Курс-  Провідний аудитор Харчової безпечності  згідно вимог FSSC 22000 v. 5.1
  • BRCG v9- Курс BVC Згідно  оновлених вимог з сертифікації BRC Food.
  • Курс Root Cause Analysis (RCA)-  пошук корынних причин невідповідностей
  • Курс ISMS Transition from ver 2013 to ver 2022- системи інформаційної безпеки
  • Курс ISO 17021-1:2015 – вимоги до органів з сертифікації та акредитації
  • IAF MD22:2019- вимоги Щодо будь яких систем щодо сталого розвитку
  • Курс IRCA  - ISO 370001-  Система антикорупційного менеджменту
  • Семінар для представлення науковим організаціям СОП Держпродспоживслужби щодо загального підходу до проведення оцінки ризиків у галузі ветеринарної медицини, сферах безпечності харчових продуктів та кормів, процедури створення наукових експертних груп з оцінки ризиків, бази даних експертів та мережі наукових організацій для цілей науково-обґрунтованої оцінки ризиків.
  • онлайн лекція:  "Кліматичні торговельні бар'єри в торгівлі аграрною продукцією - перспективи для України".

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook