Свято весни на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

8 березня 2021 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

 

5 березня у передсвятковий день на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології відбулося вже традиційне свято «Господарочка ФЗРБтаЕ-2021».  Як весна без жіночого свята не може повноцінно вступити в свої права, так і без виставки творчих робіт ми не уявляємо зустріч весни на факультеті. Це свято надихає наш колектив на подальший розвиток, на дружбу, на гармонію і творчі злети. Завдяки йому наші серця наповнюються любов’ю, добром, надією та, звичайно, гордістю за наших чудових майстринь і майстрів, художниць і художників.

Роботи на виставку «Господарочка ФЗРБтаЕ-2021» представили в основному співробітники факультету, студентських робіт в цьому році із зрозумілих причин було небагато, але скільки ж у нас талановитих творчих особистостей! Роботи були неймовірні і різноманітні. Це і вироби з дерева, бісеру, плетені речі, сумки ручної роботи, іграшки з глини, прекрасні картини. Щиро дякуємо всім авторам творчих робіт і бажаємо натхнення та успіхів!

І звичайно в чудовій, святковій, дружній атмосфері відбулося урочисте привітання жінок факультету. Чоловіки подарували нам свої посмішки і лагідні слова привітання з міжнародним жіночим днем. Також привітали всіх жінок-викладачів факультету наші студенти. І хоч їхні привітання ми змогли почути тільки он-лайн, вони були настільки щирими, що ми відчули тепло навіть з екрану.

Не залишилась осторонь святкових привітань і профспілкова організація нашого університету. В цьому році жінки-члени профспілки отримали солодкі подарунки і чудові подарункові сертифікати. На нашому святі відбулося нагородження співробітників дипломами за участь в минулорічному мистецькому святі факультету.

Святковий настрій в цей день ще довго панував на факультеті, а на обличчях наших жінок святилися радісні посмішки. Жінки факультету щиро подякували організаторам свята, профкому та всім причетним до його проведення.

В ці передсвяткові дні хочеться побажати всім жінкам: нехай збудуться всі ваші заповітні мрії, нехай всі негаразди обійдуть вас стороною, нехай ваші душі відігріються теплим весняним сонцем, нехай на роботі все буде чудово, а вдома вас чекають тільки веселий настрій та посмішки рідних.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ольга Дмитрієва

голова профспілкової організації ФЗРБтаЕ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook