Наукова бібліотека відкриває таланти: виставка картин студентів і працівників університету «Барви весни»

3 березня 2021 року
    2 березня 2021 року у читальній залі бібліотеки у навчальному корпусі № 4 відбулося відкриття виставки картин «Барви весни», яка приурочена до Міжнародного дня жіноцтва. Слід відмітити, що проведення таких виставок вже стало доброю традицією в нашій книгозбірні.

     Барви весни для кожного з нас мають власні відтінки, проте, безумовно, всі вони наповнені розмаїттям кольорів природи. Тож сьогодні читальна зала бібліотеки наповнилась весняною палітрою завдяки талановитим роботам наших митців.

    До нас на відкриття завітали почесні гості – Геннадій Миколайович Ржевський, директор Навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку та Олександр Іванович Власенко, український художник станкового мистецтва, член спілки художників України, фахівець відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи НУБіП, а також Оксана Тонха, декан та Віталій Коваленко, заступник декана агробіологічного факультету, Анна Дащенко, заступник декана факультету захисту рослин, біотехнології та екології. Автори картин представили свої роботи та розповіли, що надихає їх до творчості.

     Більшість учасників нинішнього вернісажу – студенти, троє з яких – з агробіологічного факультету, а саме: Анна Головіна, студентка 2 курсу, Анатолій Незгодюк, студент 1-го курсу та Світлана Омельчук, студентка 3-го курсу.

    Приємно відзначити, що серед студентських робіт були представлені і роботи інших факультетів. Так, зокрема, Наталії Коваленко, студентки 1-го курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, а також Світлани Касянчук, студентки 1-го курсу магістратури ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

    Свої роботи представили і співробітники університету: Ольга Брагар, бібліограф наукової бібліотеки та Олександр Раков, старший лаборант кафедри ентомології ім. М. Дядечка.

     Загалом, на цьогорічній експозиції представлено 47 картин.

     А для тих, хто ще не встиг відвідати виставку картин «Барви весни», нагадуємо, що експозиція триватиме до 05 березня 2021 р. гостинно запрошуємо до читальної зали бібліотеки навчального корпусу № 4. Кольорові та яскраві емоції – гарантуємо.

Тетяна Кіщак,
директорка наукової бібліотеки


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook