Відбулися змагання з бобслею

18 лютого 2021, 15:40

Бобслей - один із найпопулярніших та найдрайвовіших видів санного спорту. Його батьківщиною вважають гірську країну - Швейцарію, саме тут у 1904 році були вперше сконструйовані боби (сани), від яких і походить назва цього спорту. Проте, зародки сучасного бобслею прослідкувуються ще з далекого 1888 року, коли англійський турист, зв'язавши двоє саней між собою, змайстрував снігохідний транспорт для подорожі в інше місто. У цій же країні був заснований перший бобслейний клуб.
Оскільки Студентська організація університету намагається підтримувати спортивний дух та різносторонній розвиток наших студентів, цьогоріч, за умов снігової зими, ми мали змогу взяти участь у турнірі із бобслею, що відбувся 17-го лютого. У складі команди нашого факультету були: голова Студентської організації ФВМ Сизоненко Анастасія, голова культурно-масового сектору СО Грабчева Юлія та студенти-активісти з 1 курсу Харченко Яна та Сябренко Климентій.

Нашим непосидючим учасникам вдалося не просто взяти участь у турнірі, а й здобути номінацію "Найкрутіша команда". Також не слід забувати про шалені емоції та адреналін, які вони отримали від цієї прекрасної зимової розваги.

Ющак Максим, учасник медіасектору СО

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook