06 лютого 2021 року - пішов із життя видатний вчений-аграрник та державний і громадський діяч Даниленко Анатолій Степанович.

8 лютого 2021 року

06 лютого 2021 року Україна понесла тяжку втрату. На 67 році життя від нас пішов видатний вчений-аграрник, державний і громадський діяч, народний депутат України другого скликання, голова комітету Верховної Ради України з питань агропромкомплексу, земельних ресурів, ректор Білоцерківського національного аграрного університету, академік НААН, доктор економічних наук, професор Даниленко Анатолій Степанович.


У нашій пам'яті Анатолій Степанович залишиться людиною, яка була одним із ініціаторів створення у складі нашого університету Навчально-наукового інституту земельних ресурсів, правознавства та педагогіки (пізніше – земельних ресурсів та правознавства), завдяки особистим зусиллям якої був відремонтований навчальний корпус №6, яка надавала всіляку практичну допомогу щодо покращення матеріально-технічного забезпечення ННІ земельних ресурсів та правознавства та юридичного факультету зокрема та підтримувала розвиток факультету.
Активність, життєрадісність, цілеспрямованість Анатолія Степановича - були прикладом для багатьох.
У цей скорботний час колектив кафедри адміністративного та фінансового права висловлює щирі слова співчуття рідним та близьким Анатолія Степановича!
Вічна пам'ять йому та Царство небесне його душі!

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook