06 лютого 2021 року - пішов із життя видатний вчений-аграрник та державний і громадський діяч Даниленко Анатолій Степанович.

February 8, 2021

06 лютого 2021 року Україна понесла тяжку втрату. На 67 році життя від нас пішов видатний вчений-аграрник, державний і громадський діяч, народний депутат України другого скликання, голова комітету Верховної Ради України з питань агропромкомплексу, земельних ресурів, ректор Білоцерківського національного аграрного університету, академік НААН, доктор економічних наук, професор Даниленко Анатолій Степанович.


У нашій пам'яті Анатолій Степанович залишиться людиною, яка була одним із ініціаторів створення у складі нашого університету Навчально-наукового інституту земельних ресурсів, правознавства та педагогіки (пізніше – земельних ресурсів та правознавства), завдяки особистим зусиллям якої був відремонтований навчальний корпус №6, яка надавала всіляку практичну допомогу щодо покращення матеріально-технічного забезпечення ННІ земельних ресурсів та правознавства та юридичного факультету зокрема та підтримувала розвиток факультету.
Активність, життєрадісність, цілеспрямованість Анатолія Степановича - були прикладом для багатьох.
У цей скорботний час колектив кафедри адміністративного та фінансового права висловлює щирі слова співчуття рідним та близьким Анатолія Степановича!
Вічна пам'ять йому та Царство небесне його душі!

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook