Студентська чоловіча збірна НУБіП України з волейболу продовжить участь у змаганнях чемпіонату України

4 лютого 2021 року
Із завершенням локдауну та студентських канікул студентська чоловіча збірна НУБіП України з волейболу нарешті знову вийде на ігровий майданчик Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд другої ліги.

     Як відомо, наша команда, яка належить до Групи "Б", 10 грудня вже зіграла у другому турі проти ВК «Колос»-ДЮСШ з Донецької області, а 11-го – з СК «Радіус» СДЮСШОР №2 з міста Полтави. За результатами другого туру збірна НУБіП України з 3-ма очками розташувалася на четвертій сходинці турнірної таблиці і готується до першого туру, де зіграє 5 лютого проти команди "Біла Церква-ДЮСШ №2" і 07-го – проти ВК "Боярка". А в третьому турі Чемпіонату наші хлопці зустрінуться 13 лютого з командою "Бердянськ-БДПУ", створеною на базі Бердянського педагогічного університету, і 14-го – зі столичною збірною "Нейротрек". За результатами групового етапу буде визначено четвірку сильніших команд Другої Ліги, яка визначить переможця і призерів змагання.

     Наші волейболісти не обмежуються Чемпіонатом України і також продовжують боротьбу за Столичний Кубок. "НУБіП України-1" вже зіграла 6 матчів, 5 з яких увінчалися успіхом. За турнірною таблицею наша команда з 15 очками посідає поки що 2 місце, але попереду на неї чекають матчі з такими суперниками як "ТНТ", "Спайкерс" і "ККПК-Обухів", перемога над якими надасть право на вихід у півфінал.

Щиро бажаємо чоловічій волейбольній збірній перемог і нових спортивних звершень!

Микола Вишневський,
старший викладач кафедри фізичного виховання

гуманітарно-педагогічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook